Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Eredményorientált szervezetfejlesztés - Develor Think Performance™

  Másként gondolkodunk, mint a többség. Számunkra nem csupán az a cél, hogy csapatod összekovácsolódjon: szervezetfejlesztés tréningjeink célja minden esetben ügyfeleink üzleti teljesítményének növekedése. Ezért alkottuk meg a Develor Think Performance™ koncepciót.

  Aki már valaha is utánanézett, milyen lehetőségek léteznek a szervezeti kultúra fejlesztésére, biztosan hallott már a Kirkpatrick-módszerről. Ennek 4 szintjét a legtöbb szakember mérési eszközként használja – a hatékonyság érdekében mi azonban már a tervezésnél is irányadónak tekintjük.

  Amikor valaki a szervezet fejlesztés irányába mutató igényével keres fel minket, az első kérdésünk a következő: milyen KPI-t szeretnének látni a folyamat végén? A tréning és a tanácsadás sokak szerint megfoghatatlan, elméleti műfaj – mi azonban számokban mérjük eredményeinket.

  a szervezetfejlesztés módszerei a Develornál

  Mi is az a szervezetfejlesztés?

  A szervezetfejlesztés egy olyan folyamat, amelynek célja egy szervezet hatékonyságának és teljesítményének javítása. Ez a folyamat átfogó és rendszerszemléletű megközelítést alkalmaz a szervezet működésének, struktúrájának, folyamatainak és emberi erőforrásainak fejlesztésére.

  A szervezetfejlesztési módszerek egy multidiszciplináris terület részei, amely számos módszert és technikát használ a szervezeti problémák diagnosztizálására és megoldására. Ezek közé tartozhatnak a tréningek, munkacsoport-facilitáció, vezetőfejlesztés, változásmenedzsment, kommunikációs javítás és egyéb intervenciós módszerek.

  A szervezetfejlesztés célja 

  • a vállalkozás folyamatainak felkészítése a változó környezethez
  • a hatékonyság és a termelékenység növelése,
  • a munkatársak és az egész vállalat teljesítményének növelése
  • a szervezet hosszú távú sikerének biztosítása
   a szervezet rugalmasságának növelése
  • a szervezeti együttműködés növelése

  Hogyan zajlik nálunk egy szervezetfejlesztési folyamat?

  Egyeztetés 

  A fent említett alapelvek szerint először egyeztetjük, milyen eredményt szeretnél látni a szervezetfejlesztés végén. A mérhető célok kitűzése után közösen azonosítjuk a célcsoport kulcsviselkedési mintáit, majd ez alapján együtt tervezzük meg a tréning eszközkészletét, ami támogatja a tanultak alkalmazását.

  Tervezés

  A hosszú távú változások és a pozitív üzleti eredmények érdekében tehát az ügyféllel együttműködve alakítjuk ki közös munkánk vezérelveit, eszközeit. Ha ez a lépés teljesült, következhet a tréning tartalmának megtervezése. Ennek célja kifejezetten a közösen meghatározott, úgynevezett “kulcsviselkedési” elemek minél hatékonyabb fejlesztése.

  Utánkövetés

  A Develor Think Performance™ egyik alapvetése, hogy a tréning után sem engedjük el ügyfeleink kezét. Mivel a kívánt eredmény elérésének fontos része, hogy a megbízó elkezdje működtetni az úgynevezett key driver, vagyis alkalmazástámogató eszközöket, ezért biztosítjuk, hogy ezeket hatékonyan ültessék be a mindennapi gyakorlatba. Ha az újonnan megtanult készségeket a csapat hatékonyan ösztönzi, figyelemmel kíséri, jutalmazza és megerősíti, a kívánt teljesítmény elérése garantálható.

  Szervezetfejlesztési megoldásaink

  Helytállás egy bizonytalan világban 

  Változékony, bizonytalan, összetett és kétértelmű – a napjainkra jellemző, krízist krízisre halmozó körülmények között ez a négy tulajdonság találóan jellemzi a világot, amelyben élünk. Erre alapul az úgynevezett VUCA Mindset: ez a módszer hatékonyan segít abban, hogy a szervezetfejlesztés után a csapatod a szokatlan kihívások és váratlan akadályok ellenszelében is maximálisan helyt álljon.

  Együttműködés fejlesztése a hatékonyabb szervezet érdekében 

  A Team Sociomapping egy világklasszis felmérés és fejlesztés egyben, mely a csapaton belüli kommunikációra és együttműködésre összpontosít. Használták már az űrkutatásban, a NATO békemissziójának fejlesztésében és több tízezer üzleti csapat szervezeti hatékonyságának növelésében. Különlegessége, hogy a csapaton belüli különféle kapcsolatokat egy mindenki által könnyen értelmezhető 3 dimenziós térkép formájában jeleníti meg.

  a szervezetfejlesztési módszerek nagyon fontosak

  Szervezetfejlesztés a növekedésért 

  Tanulás, ahogy még sosem tapasztaltad: így lehetne legegyszerűbben leírni a Growth mindset elméletére építő, azaz a növekedés fókuszú szervezetfejlesztési tréningjeink esszenciáját. A módszer segítségével elhagyható minden olyan berögzült szemléletmód, ami a fejlődés útjában áll: az agilis gyakorlatok és a pozitív hozzáállás veszik át a helyüket, amelyeknek nemcsak elsajátítását, de megtartását is megtanítjuk.

  Röntgenfelvétel csapatod működéséről

  Vizuális HR elemzésünk segít abban, hogy feltérképezhesd csapatod működési mechanizmusait, valamint a szervezeten belüli erőviszonyok és tudás megosztását. A Develor vállalati hálózatelemzése éppen úgy működik, mint az orvostudományban használt röntgensugár: használatával pontos, benchmarkokra és hiteles mutatókra épülő “diagnózis” állítható fel, amely alapján célzottan fejleszthetők a kritikus területek.

  Egy lépéssel a változás előtt: szervezetfejlesztés vezetői csapatoknak 

  A változás egyben lehetőséget is jelent – de csak akkor, ha felkészült vezetői csapattal állunk a jövő kihívásai elé. Változásmenedzsment tréningünk célja, hogy útmutatást adjon: az átadott módszerek elsajátításával vállalatod könnyebben lépést tarthat a gyors információáramlással, és váratlan helyzetben is ellenálló maradhat. A Develor szervezetfejlesztés képzése megtanít arra, hogyan lehet a változás okozta kihívásokat céged előnyére fordítani.

  Vállalatod egyedi igényere dolgozzuk ki a céljaidat támogató szervezetfejlesztési programot.

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk