Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Virtuális tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Miért fejlődjünk?

  Kutatások bizonyítják, hogy az elkötelezett munkatársakkal rendelkező szervezetek eredményesebbek. Támogatjuk a cégeket, hogy a tanulás otthonává váljanak, és hogy olyan környezetet alaktítsanak ki, amelyben az emberek a legjobb teljesítményt képesek nyújtani.

  Mit teszünk mi?

  Egyéneket és csapatokat fejlesztünk, hogy teljes mértékben felszínre hozzuk képességeiket. Ez az alapja, hogy örömet és elégedettséget találjanak munkájukban. Ezt testreszabott képzések, blended learning programok és kibővített tanulási megoldások révén tesszük.

  Hogyan tesszük?

  Emlékezetes tanulási folyamat létrehozása a célunk. A programokat partnereinkkel együtt tervezzük, hogy tartalmuk releváns, ezáltal a viselkedésváltozás fenntartható legyen. Munkánk fókuszában a tanulási hatásra és a mérhető fejlődés áll.

  A Develor jól bevált partner

  Legyen szó egyszeri tréningről, komplex fejlesztési programról egy nagy nemzetközi vállalat, vagy akár hazai KKV számára - 29 éves fennállásunk minden megbízására büszkék vagyunk.

  A Develor jól bevált partner

  Legyen szó egyszeri tréningről, komplex fejlesztési programról egy nagy nemzetközi vállalat, vagy akár hazai KKV számára - 29 éves fennállásunk minden megbízására büszkék vagyunk.

  Fontos számunkra, hogy megbízható, magas színvonalú partnerekkel dolgozzunk. A DEVELOR támogatott bennünket és gyorsan alkalmazkodott igényeinkhez.

  Svitlana Tkachenko

  A DEVELOR átfogó fejlesztési programja pozitív hatással volt operátoraink értékesítési készségeire.

  Žaneta Križanová

  Már a tréning utáni első héten megfigyeltük a résztvevőknél, hogy a képzés konkrét elemeit alkalmazzák a mindennapi munkájuk során.

  Liliana Georgieva

  Csak ajánlani tudjuk az Insights Discovery-t és a DEVELOR-t, ha az együttműködés nehézségeivel vagy az Y generáció munkatársainak integrációjával kell szembenéznünk.

  Martina Kovácová

  A DEVELOR a képzés tervezésében és lebonyolításában egyaránt segített; professzionalizmust, innovatív megközelítést és magas színvonalú képzési készségeket bemutatva.

  Katarina Jablonska

  Öt éve dolgozunk a Develorral a kékgalléros vezetők, illetve a felsővezetői csapat fejlesztése kapcsán. A gyártási területen Kocsmáros Mihály releváns tapasztalatainak és tréneri készségeinek is köszönhető, hogy a munkatársak elkötelezettek, jól működnek a vezetők, van visszajelzési kultúra, pszichológiai biztonság. Mernek kezdeményezni, újításokat javasolni, amelyeket be is építünk a működésbe és jutalmazzuk a kezdeményezést.

  Vincze Barbara

  A DEVELOR nagy segítség volt számunkra a készségfejlesztésben. Megértik igényeinket és elvárásainkat, mindig megbízhatóan, gyorsan és rugalmasan teljesítenek.

  Salfai-Kovács Andrea

  Nagyra értékelem a DEVELOR rugalmasságát a képzési szolgáltatások terén, főleg a tréner tapasztalatait a valós üzleti világból.

  Barbora Krišková

  Felsővezetői csapatunk trénere dr. Baranyai Attila, aki sokéves vezetői tapasztalatát adja át nekünk a tréningeken, kiemelkedő előadói képességekkel fűszerezve. Programjai egyedülállóak, mindannyiunk számára emlékezetesek és tanulságosak. Attilával mindig az aktuális helyzetnek és kihívásoknak megfelelően alakítjuk a program további tréning impulzusait, így biztosan aktuális és számunkra testreszabott fejlesztést kapunk. Összességében mind a trénerekkel, a tréningprogramokkal, a kapcsolattartókkal és az adminisztrációs folyamatokkal is maximálisan elégedettek vagyunk. A Develor szolgáltatásait jó szívvel ajánlom.

  Vincze Barbara

  A KUKA Hungária mindig is fontosnak tartotta a minőségi, tartós eredményt hozó fejlesztési programok megvalósítását a szervezeten belül, ezért nagy gondot fordít arra, hogy olyan partnerekkel működjön együtt, amelyek nem csak magas minőségben képesek végrehajtani a fejlesztéseket, de már a tervezésnél is beépíthető a szakértelmük. A Develorral 2010 óta dolgozik együtt a vállalat különböző fejlesztési területeken, ami lehetőséget ad arra, hogy olyan testreszabott programok kerüljenek kialakításra, amelyek hatékonyan biztosítják a fejlesztési céljaink elérését.

  Czétényi Róbert

  A Köd Európa felett tréning egy olyan gemifikációs játék, amely teljesen beszippantja a résztvevőket. Nándi kiváló tréner, személyiségének és tapasztalatának köszönhetően már a bevezető során annyira felkeltette az érdeklődésünket, hogy alig vártuk, hogy elkezdődjön a játék. A játék maga igazi flow élmény volt, kislétszámú csoportokban repülőgépeket landoltattunk, különböző adottságokkal rendelkező szigeteken, minden körben újabb nehézségeket küzdöttünk le, nem várt események következtek be, amiket kezelni kellett, mindezt időre. Negyedóránként egy szünet volt a játékban, reflektáltunk egyet, mi működik jól, mit nem csinálunk, min változtassunk. Így a tapasztalatokat egyből fel tudtuk használni a következő sprintben. A tréning során sokat tanulunk önmagunkról, hogy stresszhelyzetben hogyan tudunk gyorsan döntéseket hozni, hogyan tudunk csapatban érvényesülni, hogyan tudunk másokkal együttműködni. A reflektálás folyamatát bármilyen tevékenységbe át lehet ültetni, a nagy rohanásban néha megállni, gondolkodni, reflektálni, önmagunk felé visszajelzést adni. A tréninget mindenkinek ajánlom, aki priorizálásban, együttműködésben, csapatmunkában, döntéshozatalban szeretne fejlődni.

  Varga-Boros Mária

  • AUTÓÉRTÉKESÍTÉS
  • BANK - BIZTOSÍTÓ
  • FMCG
  • HOTEL
  • IT - TELEKOM
  • GYÁRTÁS
  • GYÓGYSZERIPAR
  • KERESKEDELEM
  • SZOLGÁLTATÓK
  • KÖZMŰ - ENERGIA

  Mi vagyunk a DEVELOR!

  Szenvedély a képzés iránt, az együttműködésbe vetett hit, ambíció - ezzel találkozol, ha megismered csapatunkat. És bár különbözőek vagyunk, ugyanazért dolgozunk. Energiánkat arra összpontosítjuk, hogy megértsük ügyfeleink igényét és tanulást és fejlődést biztosítsunk számukra.

  • Back Office
  • Értékesítés
  • Vezetőink
  • Trénereink

  A Develor világszerte

  Az EMEA régióban lévő cégeink és stratégiai partnereinek hálózatával ideális partnerei vagyunk a multinacionális projektek, valamint országos fejlesztések megvalósításához.

  350+

  Ügyfeleink évente RészletekClose 

  100+

  Szakértők RészletekClose 

  16

  Develor országok DEVELOR országok 

  Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Czech Republic, Croatia, Germany, Georgia, Hungary, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Ukraine and United Arab Emirates

  Develor országok Close 

  A Develor világszerte

  Az EMEA régióban lévő cégeink és stratégiai partnereinek hálózatával ideális partnerei vagyunk a multinacionális projektek, valamint országos fejlesztések megvalósításához.

  350+

  Ügyfeleink évente Projektek Close 

  11 240

  53 500

  Tréning napok Résztvevők Close 

  24 2000

  21

  89

  Trénerek Vezetők Close 

  23

  Ügyfél kapcsolattartók Trénerek Close 

  16

  Develor országok DEVELOR országok 

  Austria, Azerbaijan, Bulgaria, the Czech Republic, Croatia, Germany, Georgia, Hungary, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Ukraine and the United Arab Emirates

  Develor országok Close 

  Tudj meg többet rólunk!

  Magazin

  Találkozzunk!

  Legyen szó akár új együttműködésről, akár a velünk való együttműködés lehetőségeinek folytatásáról, mindig örülünk, ha találkozhatunk!

  Találkozzunk!