Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Virtuális tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Az IT és SSC szektorban folytatott, a munkatársi elkötelezettségre és megtartásra fókuszáló kutatásunk eredményeit ismerheted meg most. Célunk, hogy szektorspecifikus információkat biztosítsunk a munkaadók tapasztalatainak összegyűjtésével, amely információk segítséget nyújtanak a tervezéshez, a munkáltatói stratégia kialakításához. Az ezen kutatás során megkérdezett cégek összesen több mint 20.000 munkavállalót képviselnek, ezáltal hiteles és átfogó képet kaphattunk a szektor legfontosabb HR kérdéseiről. 

  A kutatási összefoglalóból többek között megtudhatod, hogy  az alábbi ábrán látható 21 tényezőnek mi a súlya a munkatársak elkötelezettsége terén.

   A 40 oldalas kutatási riportban a további izgalmas kérdésekre kaphatsz válaszokat: 

  • Hogyan befolyásolja a home office a hatékonyságot illetve az együttműködést?
  • Milyen motivációt, elkötelezettséget támogató programok voltak sikeresek és mozgatták meg a munkatársakat?
  • A bérjellegű juttatások terén mikor következett be kiugró változás a munkavállalói elvárásokban?
  • Mennyiben jelent kihívást a bér jellegű költségek növekedése?
  • Mi a 2022-es előrejelzés az éves fluktuáció mértékére vonatkozóan? 
  • Mely tényezők játszanak szerepet az elvándorlásban?
  • Milyen területre távoznak a munkatársak? 
  • Melyek a leggyakrabban sikeresen használt toborzási csatornák?
  • Milyen hívószavak eredményesek a toborzás során?
  • Mennyi az egy főre jutó képzési-fejlesztési költségvetés 2022-ben?

  Ha felkeltettük az érdeklődésed a kutatási összefoglaló iránt, akkor ne habozz és töltsd le az oldal alján található űrlap kitöltésével.

  Kérünk arra, hogy csak saját cégeden belül oszd meg a riportot másokkal, közösségi média felületeken, sajtóban vagy cégen kívüli megosztáshoz kérd az engedélyünket!

   

  Ha még több információt szeretnél kapni mielőtt letöltenéd prezentációnkat, akkor olvass tovább, hiszen most eláruljuk a kutatás TOP 5 üzenetét, kiegészítve a kihívásokra nyújtott javaslatainkkal.

  1. A közvetlen vezetők viselkedése nagy mértékben befolyásolja a munkatársi elkötelezettséget és a fluktuációt. Erősítsd vezetőid elkötelező képességét az Elkötelező vezető és Elkötelező interjú tréningekkel! 
    
  2. Sokak szerint a home office és a hibrid működés csökkenő együttműködést eredményez, amely hosszabb távon az egyén és a csapat eredményeire is negatív hatást gyakorol. Válassz a csapatodnak megfelelő együttműködést fejlesztő megoldást a rövidebb online programoktól a gamifikált workshopokon át az űrkutatásban is használt kommunikáció és csoportkohézió fejlesztésig! 
    
  3. Annak érdekében, hogy a vezetők sikerrel legyenek képesek a megváltozott munkavállalói igényeknek megfelelni, új képességekkel kell felvértezni őket. Ilyenek például a vezetői adaptivitás, a sokszínűség menedzselése vagy a pszichológiai biztonság kialakításának készsége. 
    
  4. A cégen belüli tanulási és fejlődési lehetőség fontos elkötelezettségi faktor. Frissítsd fel a céged tréningkínálatát a legaktuálisabb és leginkább releváns témákkal: lelki állóképesség, érzelmek akcióban, energiatudatosság vagy a fejlődést megakadályozó belső gátak, a belső szabotőrök megismerésével. 
    
  5. Az elmúlt két év alaposan megváltoztatta a munkavállalói elvárásokat! Frissítsd céged munkáltatói márkaajánlatát és a munkatársi elkötelezettség és megtartás mozgatórugóit!

  Ha érdekelnek a részletek is, a teljes 40 oldalas, a megállapításokkal kiegészített és a grafikonokat és adatokat  tartalmazó beszámoló, akkor az oldal alján található űrlap kitöltésével töltsd le a részletes kutatási riportot! 

  Amennyiben kérdésed van, konzultálni szeretnél a kutatást megtervező és lebonyolító szakértőinkkel, (ingyenes) vagy ajánlatot szeretnél kérni, kérlek jelezd honlapunkon keresztül vagy az info.hungary@develor.com email címen.

  Ha képzés és fejlesztés témában érdekelnek a friss hírek és a legújabb fejlesztések, lapozz bele a DEVELOR Magazinba! Újdonságok, inspiráló cikkek, ingyenes rendezvények és folyamatos szakmai információkhoz való hozzájutás érdekében iratkozz fel LinkedIn, Facebook vagy Instagram csatornánkra!

  Témák

  IT/SSC kutatás 2022 riport

  Töltsd le most ingyenesen az összefoglaló riportot!

   Kapcsolódó cikkek