Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Virtuális tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • Közép- és felsővezetőknek

  Hány résztvevőnek?

  1 - 6 fő

  Mennyi ideig tart?

  60 perc - 0,5 nap

  • Coaching
  • Személyes tréning

  Mit jelent a business coaching?

  Ha szigorúan, tükörszerűen akarnánk lefordítani az angol business coach kifejezést, az “üzleti edző” szókapcsolattal találnánk szembe magunkat. Ez az értelmezés pedig egyáltalán nem áll messze a valóságtól.

  Akár fontos versenyre készíti fel az edző a sportolót, akár a teljesítőképesség megtartása, fokozatos növelése az elsődleges cél, az az alapvető értékek állandóak. Egy jó edző amellett, hogy épít a sportoló meglévő képességeire, ismeri félelmeit és gyengeségeit, így személyre szabottan segít, hogy ezeket meghaladva tartós fejlődést érjen el, és kihozza a legjobbat tanítványából.

  Az üzleti értelemben vett coaching is ehhez hasonlóan működik. Bár e téren rekordok megdöntése és világversenyek helyett a hosszú távú fejlődés és a vállalat sikere a cél, a hangsúlyt itt is a kompetenciák maximális feltárására, a résztvevőkben rejlő potenciál kihasználására helyezzük.

  vállalati coach

  Ezért érdemes a Develor business coach szolgáltatását választani

  Akár egy munkahelyi team, akár felsővezetők fejlesztéséről van szó, a Develor business coaching szolgáltatásával hatékonyan érheted el a kitűzött célokat. Ezt az alábbi szempontok támasztják alá:

  • Business coach csapatunk nagy létszámmal rendelkezik, így megfelelő kapacitást tudunk biztosítani.
  • Amellett, hogy a csapat tagjai tapasztalt coach-ok, jelentős vezetői gyakorlattal is rendelkeznek. A vezetői önismeret megalapozására az Insight Discovery módszertant alkalmazzuk, amely már számos helyen bizonyított – kiérdemelten említik coaching körökben világklasszisként. A coaching folyamat megalapozására alkalmas lehet még a CapTain kompetenciateszt vagy a 360°-os visszajelzés is.
  • Annak érdekében, hogy az együttműködés alatt mind a kapcsolattartás, mind az adminisztráció problémamentes legyen, állandó kapcsolattartót biztosítunk.

  Coaching a Develor szakembereitől: erre számíthatsz

  Módszertanunk alapvetései

  Célunk, hogy az üzleti coach és a coachee (azaz a coaching folyamatban résztvevő vezető vagy munkavállaló) közötti együttműködés kitűzött célokon alapuljon. Eredményorientált szemléletünk mentén a business coaching folyamataink az adott cél felé megtett összefüggő, határozott lépések sorozataként írhatók le: a pozitív változás így nemcsak azonnal érzékelhető, de tartós is lesz.

  Coach szakembereink rendszerszemlélet alapján dolgoznak: munkájuknak egyaránt részét képezi a saját élményű fejlesztő munka és a szerepgondozás. Mi jelent ez pontosan? Amellett, hogy a coachee teljes szakmai személyiségére hatva feltárjuk egyéni erősségeit, eddig ki nem aknázott kompetenciáit, prioritásként kezeljük a munkahelyi szerepek tisztázását, a vezetői szerep jelenlegi és jövőbeli készségeinek feljesztését is.

  A business coaching folyamata

  Business coaching folyamatunk nulladik lépése mindig egy igényfeltáró találkozás, amely során az üzleti coach és coachee megismerik egymást, és ami a legfontosabb: a coachee elképzelései, elvárásai alapján közösen kitűzik az együttműködés pontos céljait.

  A valódi coaching ezután veszi kezdetét. Az ülések számát az egyéni ajánlat határozza meg, időtartamuk általában egyenként 60 perc. Az alkalmak rugalmasan igazíthatók a mindennapi munkamenethez, 100%-ban személyre szabottak, bizalmasságukat pedig titoktartási kötelezettség biztosítja. A folyamatot értékelési beszélgetés zárja, amely során a coach és a coachee kölcsönösen megosztják tapasztalataikat, visszajelzéseiket.

  Mit várunk a résztvevőktől?

  A business coaching sikere természetesen nagyban múlik a coachee hozzáállásán is. A hatékonyság érdekében a résztvevőktől elsősorban teljes mértékű elkötelezettséget várunk a saját maga által kitűzött célok iránt. Emellett elengedhetetlen a nyitottság, az őszinteség, az aktív közreműködés és a felelősségvállalás is.

  A business coaching a vezetői személyiségfejlesztés és önismeret hatékony módszere, de csapatok esetében is működik.

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások