Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
  Miért fontos, hogy jövőbiztos legyen a vezető képzés?

  Egy jó vezető egyik legfontosabb feladata, hogy lépést tartson a világ kihívásaival - napjainkban pedig egyre több nehézséggel szembesülhetnek a cégek. Már ma új készségekre van szükség ahhoz, hogy a cégeket vezetőik valóban a jövő felé irányítsák és a jövőben is sikeresek legyenek.
  A vállalkozások gyors ütemben válnak egyre összetettebbé. Napjainkban ritka a stabil és egyértelmű szervezeti felépítés, hiszen a legtöbb cég tevékenysége rendkívül komplex. Számos kérdésre több jó válasz is létezik - ez egyrészt pozitívum, másrészt sosem volt még ilyen nehéz ok-okozati összefüggéseket levezetni. Ezt a gyorsan változó bizonytalan világot nevezzük VUCA világnak.

  A VUCA jelen világunkat leginkább meghatározó négy kifejezést ötvözi: ingatag, bizonytalan komplex és zavaros (volatile, uncertain, complex, ambiguous). Ehhez a helyzethez minden felelős vezetőnek nagy próbatételt jelent alkalmazkodni. Ahhoz, hogy a vezetők sikerrel vegyék a körülmények által eléjük gördített akadályokat, egy sor adaptív vezetői kompetenciával és fejlődő szemléletmóddal kell rendelkezniük.
  A Develor vezető képzés programjai segítenek, hogy a résztvevők megfelelő tudással felvértezve helytálljanak ebben a folyton változó világban.

  Miért érdemes a Develor vezető képzés megoldásait választani?

  Tréning eszköztárunk minden helyzetre megoldást nyújt

  A Develor vezető képzés palettáját úgy alakítottuk ki, hogy a modern üzleti körülmények minden felmerülő nehézségeire megoldást kínáljon. A komplex és bizonytalan világban való eligazodást segítő VUCA mindsetre építő tréningek mellett programok széles választékából állítjuk össze ügyfeleinkre szabott egyedi csomagjainkat.

  Home office és digitális kihívások

  A folyamatos technikai változások korát éljük: a sikeres vezetéshez pedig kulcsfontosságú, hogy alkalmazkodjunk a környezet változásaihoz. Digital mindset tréningjeink átadják azt a szemléletet, amely a digitális készségek fejlesztéséhez szükséges; home office együttműködési programjaink pedig segítenek abban, hogy a csapat koordinálása otthoni és irodai munkavégzés esetén is gördülékeny legyen.

  Fejlődés fókuszú szemlélet – growth mindset

  Az egy helyben toporgás és a rakétaszerű fejlődés között számos esetben a vezető attitűdje az egyetlen különbség. Jó hír, hogy ez néhány gyakorlat bevezetésével eredményesen megváltoztatható – a Develor vezetőképző tréningjei felkészítenek a fejlődésre.

  Motiváció és elköteleződés

  Bármekkora csapatot is irányít egy vezető, elengedhetetlen, hogy kollégái motiváltak és elkötelezettek legyenek a közös cél iránt. Ezt azonban sokszor akkor is nehéz elérni, ha a csapattagok a legjobb szándékkal, legjobb képességeiket bevetve állnak a feladatokhoz: elengedhetetlen tehát, hogy hatékonyan kommunikáljunk. Képzéseink segítenek, hogy a vezetők tisztában legyenek munkatársaik elkötelezettségi szintjével, és jól működő eszközökkel motiválják csapatukat.

  Vezető képzés a Develortól

  Vezetői tréning személyes vagy virtuális formában 

  Szeretjük a személyes találkozás újító erejét és kötetlen hangulatát. Az utóbbi évek váratlan helyzetei miatt azonban ma már azt is tudjuk, hogyan teremtsük meg ezeket a kedvező feltételeket virtuálisan is! Vezetőképző programjainknak ezért mindegyike megvalósítható személyesen, face-to-face és digitális formában is – így semmilyen körülmény nem állhat a fejlődés és tanulás útjába. Tréner csapatunk digitális gyakorlatai és tudása garancia arra, hogy bármelyik képzési módszert is választod, nem kell kompromisszumot kötnöd minőség tekintetében.

  Évtizedes tapasztalat, naprakész tudásanyag 

  Első tréningünket 1992-ben tartottuk: azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb minőségű, leghatékonyabb képzési programokat biztosítsuk ügyfeleinknek. 29 éves fennállásunk alatt nemcsak a magyar piac szereplőinek igényeit mértük fel alaposan, hanem 30 országban is értékes nemzetközi tapasztalatokat szereztünk.

  Ez azonban önmagában nem lenne elég a piaci kiválósághoz – jól tudják ezt szakértő kollégáink, akik napról napra frissen tartják tudásokat a globális trendek folyamatos követésével, valamint újabb és újabb jó gyakorlatok elsajátításával. A growth mindset, a fejlődés fókuszú szemlélet fontos számunkra – ezért nemcsak tanítjuk, hanem alkalmazzuk is.


  V
  ezető képzés, amely mérhető fejlődést hoz 

  Küldetésünk, hogy ne csak pozitív benyomást keltsünk ügyfeleinkben, hanem kézzelfogható eredményeket is generáljunk számukra. Vezetőképző tréningjeink sikere a szavakban rejlik, de a számokban mutatkozik meg: a Kirkpatrick módszertanon alapuló DEVELOR X-Learning ™ megközelítést követve már a képzések tervezésekor az elérendő üzleti eredményt és KPI-t helyezi fókuszba.

  Mielőtt bármit is elkezdenénk, előtte részletesen egyeztetünk ügyfeleinkkel a kitűzendő célokról, hogy mind a folyamatok, mind az eredmények teljes mértékben egyedi szempontok alapján valósuljanak meg.

  Develor vezetőképzés

  Cégünk már közel 30 éve foglalkozik vállalati tréningekkel – ez idő alatt oktatóink széleskörű szakmai jártasságra tettek szert, miközben folyamatosan tartják a lépést az aktualitásokkal. Az ő tudásukból kiindulva vezetőképző programjaink három meghatározó tapasztalatra épülnek, amelyeket bemutatunk az alábbiakban.

  Az új gyakorlatok rutinná válásához befogadó környezetre van szükség 

  A hatékony vezető képzés kérdésekre és válaszokra épül.

  • Miért kell változtatni? – Képzésünket attitűdformáló workshoppal kezdjük, hogy megteremtsük a változásra való nyitottságot.
  • Hogyan viselkedjünk? – Erre a kérdésre a releváns vezetői képességek strukturált fejlesztése adja meg a választ.
  • Milyen gyakorlatokon keresztül vezetem a kollégáimat? – A legrosszabb, ami történhet, hogy motivált és képzett vezetőket olyan környezetbe helyezünk, ahol nem kapnak teret az új gondolkodásmód és rutinok használatára. Ezért kulcsfontosságú, hogy meghatározzuk vagy felülvizsgáljuk a vezetői működési modellt, hiszen ehhez viszonyítható az elvárt vezetői rutinok gyűjteménye.

  A bátorság tanulható 

  Tapasztalataink igazolják az ismert szállóigét: minden fejben dől el. A fejlődő szemléletmód kiindulópontot jelent nemcsak a vezetők, hanem a csapat minden tagja számára. Vezetőképző programjaink fókuszában ezért nem a technikák, hanem a vezetői gondolkodásmód újra fogalmazása áll. Ez felkészíti a vezetőket arra, hogy hogyan kezeljék a komplexitást és a bizonytalanságot.

  Vezetői tanfolyam alapelveink másik pillére a bátorság, a képesség arra, hogy szembenézzünk a kockázatokkal és felelősséget vállaljunk cselekedeteinkért. Mindezt olyan vállalati kultúrában, ahol az emberek nem félnek megszólalni és kérdéseket feltenni.
  Hogyan építhetnek a vezetők growth mindset alapú, biztonságot nyújtó környezetet? Úgy, ha maguk is megfelelő attitűddel rendelkeznek. Erre koncentrálunk vezetői tréning programjaink során.

  A jó vezető képzés a holnap feladataira készít fel

  A jövőkép, megértés, egyértelműség és agilitás segít megbirkózni az állandóan változó világ kihívásaival. Ezek segítik a vezetőket a jövőbiztos megoldások kiépítésében. A vezetői készségeket tréner csapatunk e modell alapján, offline és online programok kombinációjával fejlesztik.
  A játékalapú tanulás döntő szerepet játszik, amikor felhívjuk a vezetők figyelmét azokra a területekre, amelyek ma és holnap relevánsak számukra.

  Vezető képzés: Milyen eredményre számíthatsz tréningünk során?

  • Hatékony konfliktuskezelés
  • Jobb kapcsolat a munkatársakkal, igazi csapat kiépítése
  • Tudatos és hatásos kommunikáció
  • Motivált munkatársak
  • Produktív időmenedzsment
  • Eredményes tárgyalások

  Vezetőképzés a hatékony működésért
  A Develor vezető tréning előnyei

  • Hatékony vezetői készségek: A vezetői képzés segít a résztvevőknek abban, hogy hatékonyabb vezetők lehessenek, és javítsák a kollégákkal való kommunikációjukat, a konfliktuskezelő képességeiket, az idő- és projektmenedzsmentet és a döntéshozatali képességeket.
  • Jobb eredmények: A megfelelő kommunikáció javítja a csapattagok motivációját, növeli a teljesítményt és hatékonyabb munkakörnyezetet teremt.
  • Jobb lehetőségek: A vezetőképzés tréning lehetőséget ad a résztvevőknek arra, hogy fejlesszék a karrierjüket. Az újonnan szerzett készségek és tudás segíthetnek a vezetőknek, hogy jobban érvényesüljenek a munkahelyen, és felkészüljenek magasabb szintű vezetői pozíciókra.

  Kinek ajánljuk vezető képzésünket?

  Természetesen minden vállalkozás más, így különböző kompetenciák elsajátítása vonatkozhat a vezetőkre is. Éppen ezért minden tréningünket teljes mértékben az egyedi igényekre szabjuk.  Az alábbiakban azonban mutatunk néhány általános esetet, amikor egy vezetői képzés ajánlott lehet:

  • Az új vezetőknek: Azoknak az embereknek, akik új vezetői pozícióba kerültek. Segítünk a vezetői készségek fejlesztésében, valamint az adott vállalati kultúra megismerésében.
  • Azoknak, akik előrelépésre vágynak: A vezetői képzés lehetőséget biztosít azok számára is, akik előrelépésre vágynak munkahelyükön, így fejleszthetik készségeiket és tudásukat, ami nagyban elősegítheti a karrierjük fejlődését.
  • Olyan vezetőknek, akik problémát tapasztalnak a csapatdinamikában: Ha a vállalatnál gond merül fel a munkatársak közötti kommunikációban, a vezetőfejlesztés segíthet a vezetőknek abban, hogy javítsák a csapaton belüli együttműködést és eredményességet.
  • Akik nem elégedettek a saját teljesítményükkel: Azok a vezetők, akik úgy érzik, hogy nem érik el a kívánt eredményeket a munkájukban. Hiszen a vezetőképzés számos tekintetben segít a teljesítmény javításán is.

  Összességében elmondható, hogy a vezetői tréning olyanoknak ajánlott, akik szeretnének hatékonyabb vezetőkké válni, javítani a kommunikációjukat és eredményesebben teljesíteni a munkájukat, előrelépni a karrierjükben, javítani a munkahelyi dinamikát és a csapatuk motivációját.

  A Jövő Vezetői Készségei megoldásaink

  Kapcsolódó cikkek

  Kérj tőlünk ajánlatot: testre szabott programokkal várunk!

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!