Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Virtuális tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • Tehetségek
  • High Potentials

  Hány résztvevőnek?

  5 - nincs felső létszámkorlát

  Mennyi ideig tart?

  0,5 - 2 év

  Tehetség menedzsment
  • Tanácsadás

  Milyen célokat segít elérni a tehetségmenedzsment?

  A Develor Tehetségmenedzsment programjai (benne kiválasztási módszerekkel, fejlesztő tréningekkel, valamint a tanultak alkalmazását támogató eszközökkel) jól kombinálható építőköveket nyújtanak a vállalatok egyedi talent program stratégiájának felépítéséhez. A program célja a kiemelkedő, jól teljesítő munkatársak bevonzása, fejlesztése, motiválása és elkötelezése. Ahhoz, hogy ez teljesüljön, fontos, hogy a tehetségek azonosulni tudjanak értékeivel, kultúrájával, stratégiájával – ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy képzéseinket ügyfeleink egyedi adottságaira, igényeire szabjuk. A sikeres talent program alapjait tehát mi biztosítjuk: a sikerhez ugyanakkor elengedhetetlen a megbízónk képviselőinek és ideális esetben a tehetségek közvetlen vezetőinek hozzájárulása és bevonása is.

  A Develor talent program menete

  Ügyfeleink igényeivel összhangban minden Develor tehetségmenedzsment program más és más – vannak azonban olyan alapvető lépések, amelyeket minden esetben követünk. A programok időtartama minimum fél év, ideális esetben 1-1,5 év.

  Első lépésként megbízóinkkal közösen részletes, előre meghatározott szempontokat tartalmazó folyamatot dolgozunk ki a tehetséges munkatársak azonosítására. Azokat a munkavállalókat keressük, akik kritikus szerepet játszhatnak a cég üzleti terveinek megvalósításában.

  Ha ez megvan, a talent program következő lépése a kiválasztott kollégák ismereteinek és készségeinek felmérése. Ez kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a vállalatspecifikus és hatékony fejlesztési tervet készíthessünk számukra.

  Képzésünk egyik alapelve a testreszabott fejlesztési út: hisszük és tapasztaljuk, hogy így lehet a leghatékonyabban hozzájárulni a tehetséges munkavállalók tapasztalatszerzéséhez, és gondolkodásmódjuk fejlesztéséhez. A fejlesztési utat mindig a lehetséges karrierutakat figyelembe véve tervezzük meg, az úgynevezett employee journey mapping eszközeivel. Így a résztvevők célzottan fejleszthetik azokat a kompetenciákat, amelyek a jövőben vezetői pozíció eléréséhez segíthetik őket.

  A fejlesztési út minden esetben az úgynevezett X-Learning (más néven kiterjesztett tanulás) koncepciónkra épül, amely különféle blended learning tanulási eseményeket és tevékenységeket foglal magában. Az online és a tantermi képzéseket egyaránt a sokféleség jellemzi.

  A Develor talent program képzéseinek fontos eleme, hogy a különböző egyéni hatékonyságot és vezetői kiválóságot jelentő készségek mellett fejlesszük a résztvevők együttműködési képességét is. Ezért online és tantermi képzéseink is tartalmaznak páros feladatokat, kiscsoportos feladatmegoldást is, hogy a tanultakat együtt gyakorolhassák – így könnyebben rögzülnek az új készségek. Emellett projektcsoportokat is felállítunk, ahol a tehetségmenedzsment program résztvevői tesztelhetik az elsajátított technikákat, és gyakorolják a hatékony közös munkát.

  A tehetségek számára üzletileg is hasznos extra feladatokat is biztosítunk, hogy a lehető legmélyebben megértsék és sikeresen alkalmazzák az érintett képzési témákat. Előrehaladásukat folyamatosan figyelemmel kísérjük, és összehangoljuk a vállalat üzleti igényeivel, fejlesztési céljaival. Célunk, hogy projektjeinkkel valódi üzleti értéket teremtsünk.

  Tehetségmenedzsment program: ezért érdemes a Develorhoz fordulni

  A Develornál nincs két egyforma tréning: mind talent program képzéseink, mind más szolgáltatásaink felépítésénél az adott ügyfélnél jellemző hétköznapi helyzetekből indulunk ki, ezekhez igazítjuk a képzés cégre szabott tudásanyagának elemeit. Ezért az általunk átadott gyakorlatok, új rutinok könnyen adaptálhatók, hamar beépülnek a résztvevők mindennapi eszköztárába.

  Amióta 30 éve megtartottunk első programunkat, mindig is a fenntartható tudás volt a vezérelvünk – csakis olyan módszerekkel dolgozunk, amelyek a cég gyakorlataiban hosszú távon is hasznosak lesznek. Ennek egyik kulcsa, hogy az ügyfelek nyelvén beszélünk: első kézből tudjuk ugyanis, mi kell az újonnan elsajátított ismeretek sikeres vállalati alkalmazásához. Erre szakértőink széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalata a garancia, amelyet a tréneri tevékenység mellett üzleti, vezetési pozíciókban szereztek.

  Talent program lehetőségeink felkeltették érdeklődésedet? Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

  Segítségre van szükséged Tehetségmenedzsment témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások