Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • Vezetők
  • Munkatársak
  • Talentek

  Hány résztvevőnek?

  6 - 10

  Mennyi ideig tart?

  A Development Center időtartama 1 nap /csoport. A felmérési folyamat teljes hossza 3-5 hét függően a felmérésben résztvevők létszámától és a felmérés komplexitásától

  Tehetség menedzsment
  • Egyéni diagnosztika

  Miért van szükség a Development Center módszerére?

  A HR szakemberek gyakran nehézségekbe ütköznek a fejlesztési igények pontos meghatározása során és pusztán feltételezésekre támaszkodnak. Pontos diagnózis híján a fejlesztések nem érik el a kívánt hatást. A munkatársak ezért az oktatást, tréninget szükségtelennek és haszontalannak érezhetik, ilyenkor a fejlesztés ellentétes célt érhet el.

  A Development Center egy olyan folyamat, amely során képzett megfigyelők mérik fel és értékelik a résztvevők kompetenciáit és viselkedését, amelyre fejlesztési célú visszajelzést adnak.

  A Fejlesztő Központ lehetőséget biztosít arra, hogy megfigyeljétek a kollégáitokat változatos és kihívásokkal teli feladatok elvégzése közben, lehetővé téve a résztvevőben rejlő potenciál felfedezését, valamint a fejlesztési területeinek feltárását. A Development Center segítségével megvizsgálhatjuk, hogy az egyén milyen mértékben képes bizonyos viselkedési formákat a gyakorlatba átültetni és ezt modellezett környezetben demonstrálni.

  A development center egy hatékonyabb kompetencia mérési módszer.

  Assessment Center

  Az Assessment Center és a Development Center hasonló eszköztárral dolgozik, mégis különböző céllal jöttek létre. Míg az AC egy olyan módszer, ami az új kollégák kiválasztására irányul, a DC a már meglévő munkatársak képességeit hivatott tovább fejleszteni.
  Az alapja mégis mindkettő technikának nagyjából ugyanaz. Egyrészt a felmérni célzott kompetenciákra tervezett feladatok összeállítása, másrészt a pontos és szakszerű megfigyelés. A legtöbb esetben ez egy több napos folyamat, ami során változatos helyzetek és feladatok elé állítjuk a résztvevőket. Így mérjük fel a kompetenciáikat. Ezt követően történik a kiértékelés folyamata.
  Az AC esetében a kiértékelés után jobban megismerhetővé válik a pozícióra jelentkezők képességei, amik ismeretében egy megalapozott, jó döntés hozható.
  A DC esetében viszont a kiértékelésnél nem áll meg a folyamat, mivel ennek tükrében átláthatóvá vállnak a résztvevők fejlesztendő területei. Ezt követően összeállítunk egy fejlesztési tervet, ami így személyre szabottan, hatásos működést garantál.

  Mi teszi Development Center megoldásunkat egyedivé?

  • A felmérni kívánt munkatársak feladatait és kihívásait modellező, testreszabott feladatkészlet és testreszabott értékelési eszköztárt biztosítunk
  • Maximálisan objektív megfigyelésre és értékelésre törekszünk, ennek érdekében: Bizonyítékokon alapuló értékelést végzünk/Képzett megfigyelőkkel végezzük a DC-ket
  • Támogatást nyújtunk a kommunikációban és a résztvevők megnyerésében
  • A DC nap logisztikájának teljeskörű lebonyolítását átvállaljuk
  • Testreszabott résztvevői riportok és visszajelzéseket biztosítunk
  • Egyéni és csoportszintű fejlesztési terveket állítunk össze

  A development center nélkülözhetetlen a pontos fejlesztési terv megalapozásához.

  Miért érdemes a Develort választani?

  Összesen 16 különböző országban nyújtunk támogatást multinacionális projektekhez és országos fejlesztések megvalósításához.

  Változatos és cégre szabott tréningjeinkkel, évente több, mint 350 ügyfélnek segítünk elérni a sikeres vállalkozáshoz vezető célokat.

  Küldetésünknek tekintjük ügyfeleink elégedettségét és hiszünk abban, hogy mindenki napról napra képes fejlődni mind egyénként, mind pedig csapat szinten.

  A közel 30 éves fennállásunk alatt, minden évben több, mint 11 000 sikeres projektet tudhatunk magunk mögött. Évente több, mint 350 cég számára nyújtunk segítséget változatos szolgáltatásainkkal, többek között az AC és DC tanácsadásunkkal is.

  Európa szinten vezető tréning-tanácsadó cégként vagyunk jelen a nemzetközi piacokon. Szolgáltatásaink sikerességét pedig tanácsadóink folyamatos képzésének, kiemelkedő szakértelmének és nem utolsó sorban egyedülálló látásmódunknak köszönhetjük.

  A folyamatos fejlődést kiemelten fontosnak tartjuk, ezért a résztvevőink visszajelzése alapján, komoly energiát fordítunk tréningjeink és módszereink állandó megújítására.

  Tréningjeink látható fejlődést hoznak. Képzéseink élményszerűek, amelyeket teljes mértékben a vállalatok igényeire szabunk.

  Neked is fontos a kollégák szakszerű fejlesztése?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások