Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  A tréning, a készségfejlesztés elengedhetetlen ahhoz, hogy a csapatunk megfeleljen az állandó változások miatti kihívásoknak és folyamatosan magas teljesítményre legyen képes. Ez pedig alapfeltétele annak, hogy egy vállalkozás jövedelmező módon működhessen és hosszú távon sikeres legyen. De mi is az a tréning, hogyan működnek és hogy milyen szerepet képes betölteni egy cég vagy egy csapat életében?

  Mi is az a tréning? 

  A tréning röviden a munkatársak képzését és fejlesztését jelenti. Csoportos fejlesztési módszer, ami nagy mértékben épít a résztvevők bevonására, a tanultak kipróbálására és gyakorlására. A tréningek célja, hogy javítsák a dolgozók készségeit és képességeit, fejlesszék személyes hatékonyságukat, vezetési vagy kommunikációs készségeiket, növeljék az együttműködést és a csapatmunkát.

  Az üzleti tréning elengedhetetlen a cégek számára

  Az üzleti tréningek különböző témákban érhetők el, például:

  Miért van szükség a különböző tréningekre? 

  A tréning általában érzékeny téma a legtöbb cég esetében. Habár szinte mindenki tudja, hogy szükséges, mégis sokszor a tréningre szánt költségvetés az egyik első áldozat a megszorítások és költségcsökkentés során. Ha mégis tréning mellett dönt a vezetés, akkor sokszor nehéz olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelelő.

  Ezektől a kezdeti nehézségektől eltekintve azonban biztosan állíthatjuk, hogy megéri belefektetni az időt és energiát. Hiszen képzésre, fejlesztésre mindig szükség van, legyen szó a különböző területeken dolgozó kollégákról vagy vezetőkről. Utóbbi esetben a tréning szinte már elengedhetetlennek számít, ugyanis a vezetők azok, akik közvetlenül is befolyásolják a szervezeti kultúrát és a cég teljesítményét. A jelenlegi gyorsan változó világ gyors alkalmazkodást és új készségeket követel meg  ahhoz,  hogy a munkatársak, vezetők és csapataik helyt álljanak a piaci versenyben. Ehhez pedig a tréning megkerülhetetlen fejlesztési megoldás.

  Milyen előnyei vannak? 

  • Fejlesztik a készségeket: A különböző üzleti tréningek segítenek a dolgozóknak fejleszteni azon készségeiket, amik a hatékonyabb munkavégzéshez szükségesek. A tréningek rendkívül sokszínűek, egyes kihívásokra, üzleti szituációkra, meghatározott új rutinok elsajátítására koncentrálnak.
  • Növelik a dolgozók motivációját: A tréningek lehetőséget biztosítanak a munkatársaknak, hogy új dolgokat tanuljanak, fejlődjenek és javítsák a munkájuk minőségét. Ez motiváló hatással lehet a kollégákra és növelheti az elkötelezettségüket a munkahelyük iránt.
  • Javítják a kommunikációt és a csapatmunkát: Lehetőséget adnak a dolgozóknak, hogy jobban megismerjék egymást és javítsák a kommunikációjukat. Így pedig nagyban segít a csapatmunka és az együttműködés fejlesztésében is..
  • Növelik a hatékonyságot: Egyes képzések segíthetnek a kollégáknak jobban megérteni a munkafolyamatokat és hatékonyabbá tenni azokat. Ez növelheti a termelékenységet és csökkenti a hibák számát.

  Üzleti tréningek a hatékony működésért

  Milyen tréningeket biztosít a Develor csapata? 

  30 éves fennállásunk óta temérdek elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Mi is tanulunk minden képzésből, így az elmúlt évtizedek alatt megszerzett tapasztalatainkat beleépítjük a cégre szabott tréningjeinkbe. Alább bemutatunk néhányat a legfelkapottabb képzéseink közül:

  Kommunikációs tréning 

  A kommunikációs képzéseinket teljes mértékben ügyfeleink egyedi igényeire szabjuk. Ennek a rugalmasságnak köszönhető az, hogy az újonnan megszerzett tudás könnyen beépül a mindennapi gyakorlatba, így valóban hasznos segítséget tudunk nyújtani.

  Vezetői képzés 

  A képzés során segítünk elsajátítani a hatékony konfliktuskezelést, a produktív időmenedzsmentet, az eredményes tárgyalásokat és megtanítjuk, hogyan lehet motiválni a munkatársakat. Minden olyan vezetőnek ajánljuk, aki szeretne hatékonyabb és eredményesebb lenni a munkájában.

  Csapathatékonyság tréning 

  Egy vállalat sikeressége sok esetben csak azon múlik, hogy hogyan tudjuk kiaknázni a csapattagok erősségeit és ők hogyan tudnak egymással dolgozni. Szerencsére egy megfelelő képzés segítségével könnyedén megmutathatjuk, hogy a csapat minden tagja hogyan képes közös erővel segíteni egymást, vagy szükség esetén ellensúlyozni bizonyos gyengeségeket. Mindezt izgalmas, esetenként játékos módon.

  Ha Te is szeretnéd kiaknázni a cégedben rejlő összes lehetőséget a hatékony működés érdekében,
  akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel segítenek!arrow

  Témák

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek