Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
  Miért jó választás a blended learning?

  Tanulási szokásaink gyökeresen megváltoztak az utóbbi évtizedekben. Ahhoz, hogy felgyorsult életmódunk mellett is legyen lehetőségünk új dolgokat elsajátítani, szükség van az önállóságnak teret adó digitális módszerekre - ám ezek önmagukban nem bizonyulnak hatékonynak. Felmerések szerint a résztvevők mindössze 10%-a fejezi be a megkezdett online tréninget.

  A blended learning megoldást nyújt erre az ellentmondásra: ha az önálló tanulást tréner által vezetett elemekkel kombináljuk, jóval kevesebb az esélye, hogy motivációnkat vesztjük az önállóság nyújtotta nehézség miatt. A két módszer tudatos vegyítése egyszerre biztosít rugalmasságot, függetlenséget, stabilitást és hatékony fejlődést.

  A Develornál minden gyakorlat csapatunk több évtizedes szakmai tapasztalataira épül: így született meg az a három pillér is, amelyre blended learning fejlesztési tanfolyamaink épülnek.

  Tapasztalat 1

  Az önálló tanulás önmagában nem elég

  Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az önálló tanulás módszerét alkalmazó tréningek, hiszen kényelmet és rugalmasságot ígér a felgyorsult mindennapok mellett. Ez elméletben pontosan így is van – a tapasztalat azonban azt mutatja, hogy az ilyen módon működő képzéseken részt vevők túlnyomó többsége nem fejezi be azokat, mert külső megerősítés és inspiráció nélkül elfogy a motiváció.

  Mi lehet erre a megoldás? Semmiképpen sem az, hogy a meglévő tréninget egyszerűen online és offline blokkokra daraboljuk! A Develor logikus, követhető alternatívát kínál: blended learning programjai az úgynevezett Extended Learning megközelítésén alapulnak. Ez azt jelenti, hogy a teljes tanulási utat fázisokra bontjuk, amelyek mind külön-külön szerepet töltenek be. A maximális fejlesztési hatás érdekében ezeket a fázisokat a tartalom, a célcsoport és a program hossza ismeretében alakítjuk ki, figyelembe véve ügyfelünk egyéni céljait, lehetőségeit és korlátait.

  Tapasztalat 2

  A hatékonyság kulcsa az egyensúly

  Ahogy említettük, a képzések befejezésének leggyakoribb akadálya a motiváció hiánya, pedig a résztvevők elkötelezettsége elengedhetetlen a sikeres tanuláshoz. Biztosítanunk kell, hogy a résztvevők a teljes folyamat során aktívak maradjanak: ehhez pedig rugalmas, személyre szabott és interaktív megoldásokra van szükség, amelyek egyensúlyban tartják a blended learning elemeit.

  Extended Learning megközelítésünk több aspektusból is képes harmóniát teremteni a képzések terén. Nemcsak az online és az offline dimenziókat tartja egyensúlyban, hanem az egyéni (aszinkron) és a tréner által vezetett (szinkron) tanulási elemeket is. A Develor sokoldalúan alkalmazható eszköztárában számos olyan elem található, amelyek ebben az ideális kombinációban segítik a motiváció kialakulását s megtartását. Ilyenek például a kihívás jelentő házi feladatok, a mikrotanulási elemek, a játékalapú tevékenységek, vagy az online szimulációk.

  Tapasztalat 3

  Mindenkinek egyedi blended learning programra van szüksége

  Ahogy a közoktatásban sincs két egyforma diák, úgy a blended learning tréningek terén sincs két egyforma ügyfél. Ezért Extended Learning programjaink is teljesen egyediek: mindig az aktuális igényekhez, a résztvevők preferenciáihoz, valamint a résztvevők lehetőségeihez és korlátaihoz igazítjuk őket. A Develornál azért dolgozunk, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb úton jusson el fejlesztési céljaihoz.

  Hogy ezt biztosítsuk, tanulási élmény szakértőink (learning experience architect) segítik a folyamatot. Az ő feladatuk, hogy a célcsoport igényei és sajátosságai feltérképezésével megtervezzék a számukra ideális tanulási programot.

  Mit lehet tanulni blended learning segítségével?

  Tapasztalataink alapján bátran kijelenthetjük, hogy a blended learning alkalmazásának csak a képzelet szab határt! Legyen szó attitűdformálásról vagy készségfejlesztésről, egyéni vagy csoportos fejlesztésről, valamennyi tanulási célra megtaláljuk a leginkább alkalmas blended learning szolgáltatást.