Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Virtuális tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • Projekt csapat
  • HR (toborzás, L&D) és kommunikációs osztály
  • A szervezet más osztályairól közreműködő munkatársak bevonhatóak

  Hány résztvevőnek?

  Szervezeten belül különböző csoportoknak

  Mennyi ideig tart?

  6 - 12 hét

  Az onboarding folyamat egy új munkavállaló integrálása a vállalathoz és annak kultúrájához, valamint új munkaerő-felvételhez szükséges eszközök és információk átadása ahhoz, hogy az új munkatárs a csapat produktív tagjává válhasson. Igazi kihívást jelenthet, hogy hatékonyan kell felkészítenünk az új belépőt a munkaköri feladataira, miközben egyidejűleg az elkötelezettségét is fenn kell tartani vagy ideális esetben tovább erősíteni. Az onboarding minden esetben kihívó feladat, főként akkor, amikor a csapat távmunkában vagy hibrid megoldásban dolgozik.

  A folyamat a jelenlegi gyakorlat értékelésével kezdődik, beleértve a szerepeket és felelősségeket, a felhasznált anyagokat és a képzési dokumentációt, az alkalmazandó rendszereket, a kezdő csomagokat és az ajándékokat. Az értékelési szakasz lehet átfogó, vagy csak egy rövid mini diagnózis. A közelmúltban felvett munkavállalók benyomásai fontos információval szolgálnak a vállalati értékek építéséhez és a hiányosságok pótlásához.

  A tervezés és a fejlesztés szakaszában az egész folyamat felülvizsgálható: az ütemterv és a kapcsolódó tevékenységek megváltozhatnak, a tananyagok frissíthetők, javíthatók és átalakíthatók. Konkrét javaslatokat adunk minden fázisra, például az első napra, az első hétre, a próbaidőre, stb.Employee Onboarding development Megbízónkat nem hagyjuk magára a javaslatok végrehajtásával, szorosan támogatjuk a folyamatot: ez magában foglalja a közvetlen vezetők, a belső oktatók és más felelős szakértők képzését, például toborzási, informatikai, compliance szakértőket. Az onboarding minőségét előre meghatározott szempontok alapján érdemes mérni a továbbfejlesztési lehetőségek azonosítása érdekében.

  A munkavállalói út (employee journey) feltérképezésének módszerét strukturált megközelítés és ezáltal átfogó áttekintés jellemzi. Célunk nem csak a próbaidő vizsgálata, hanem a cég hivatalos állásajánlata óta eltelt idő is. Támogatjuk az onboarding fejlesztés folyamatát, esettanulmányokkal és bevált gyakorlatokkal járulunk hozzá az koncepció alkotáshoz. Közel 30 éves képzési és fejlesztési szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy értékeljük az onboarding képzési programot, és gyakorlatias javaslatokat fogalmazzunk meg és képezzük a betanításban részt vevő szakértőket.

   

  Segítségre van szükséged Onboarding fejlesztéssel kapcsolatban?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások