Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • HR és felsővezetés

  Hány résztvevőnek?

  Különböző csoportok a szervezeten belül

  Mennyi ideig tart?

  4-6 hét a munkavállalói út feltérképezéséhez (ha rendelkezésre állnak a munkavállalói profilok/persona és a munkáltatói értékígéret / EVP), 8-12 hét a munkavállalói út feltérképezéséhez (ha korábban nem volt Employer Branding projekt), 3-6 hónap a megvalósítás támogatásához (opcionális)

  A munkavállalói út tervezése egy strukturált folyamat, amely összesíti és ábrázolja a munkatársi élmény valamennyi lényeges elemét kezdve a jelölt státusztól egészen a kilépés pillanatáig. A munkavállalói út egy teljes életciklusra vonatkozó áttekintés azokról a tapasztalatokról, amelyeket egy alkalmazott / jelölt átél az aktuális munkával való elégedetlenség tudatosításától az új vállalat elhagyásáig.

  A munkavállalói út tervezése (Employee Journey Mapping) arra az élményre összpontosít, amelyet a munkavállaló szeretne megkapni a szervezettől, és amit a szervezet át akar adni a – potenciális és meglévő – munkatársainak.

  A módszer segítségével könnyedén felmérhetjük és javíthatjuk a jelenlegi működést a munkatvállalói életciklus szemszögéből. A projekt során arra a kérdésre keresünk választ, hogy: „Vonzóak és a munkatársi elkötelezettséget erősítik a munkatársakkal kapcsolatos folyamatok és gyakorlatok?” Az első szakasz a jelenlegi állapot értékelésére összpontosít, a munkatársak tapasztalatának őszinte és egyértelmű értékelésével. Ebben a szakaszban értékeljük a jelölt és a munkavállalói út 4-4 fázisát.

  A második szakasz a kívánt állapot megteremtését célozza. A gyorsan bevezethető akciók (Quick Win) és stratégiai projektek megvalósítása révén az a célunk, hogy a munkatársak számára megkülönböztető és elkötelező munkavállaói élményt nyújtsunk.

  Mint minden tanácsadói projektben, a megvalósítás jelenti itt is a valódi változást. Remek ötleteink lehetnek, amik a fiókban maradnak, vagy munkavállalói értékajánlatunkat kivételes valósággá tehetjük mindenki számára, aki a cégünknél dolgozik vagy szeretne dolgozni.

  A projekt hossza:

  • 4-6 hét a munkavállalói út feltérképezéséhez (ha rendelkezésre állnak a munkavállalói profilok/persona és a munkáltatói értékígéret / EVP)
  • 8-12 hét a munkavállalói út feltérképezéséhez (ha korábban nem volt Employer Branding projekt)
  • 3-6 hónap a megvalósítás támogatásához (opcionális)

  LEAN módszerrel dolgozunk, egy nap sem telik el felesleges tevékenységekkel. A teljes projekt 3-10 napnyi workshopot vesz igénybe a vállalat képviselőinek bevonásával. Rendelkezünk egy szabványosított, kipróbált és bevált munkavállalói út feltérképezési folyamattal, amelyet mindig teljes mértékben a vállalat sajátosságaihoz és igényeihez illesztünk.

  A munkavállalói út feltérképezése és tervezése nemcsak a toborzási tevékenységet (tehetségek vonzása), hanem a meglévő munkavállalók megtartását és elkötelezettségét is erősítik.

  Költségeket takarítunk meg és növeljük a toborzási marketing hatékonyságát.

  A projekt eredményeit újra felhasználhatjuk más vállalati egységekben, vagy kiterjeszthetjük a projekt hatáskörét más helyekre és országokra.

  Segítségre van szükséged Employee journey mapping témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások