Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  „A tréning nem egy esemény, hanem egy folyamat” – a cégek egyre inkább felismerik a Brinkerhof tanulmányban leírt hatást: bármely humán fejlesztés hatékonysága nagyban függ attól, hogy mit teszünk a tréning előtt és azt követően. A Develor X-Learning megközelítése a tanulást mind időben, mind térben kiterjeszti.

  A Develor kiemelt figyelmet és energiát fordít a kívánt viselkedésváltozás elérésére mind a tréning résztvevők, mind a megbízó vállalat oldaláról. A hagyományos előkészítő interjúkon és online kérdőíveken kívül nagy hangsúlyt fektetünk az igények pontos felmérésére, valamint széles diagnosztikai eszköztárunk segítségével felmérjük a résztvevők készségeinek jelenlegi szintjét. A fejlesztési cél és a célcsoport határozza meg, hogy melyik eszköz a legalkalmasabb a diagnosztikára. Ez az eszköz lehet akár a kompetencia teszttől kezdve a Titkos Vásárlói Programon (Mystery Shopping), shadowingon keresztül a 360°-os értékelés vagy Fejlesztési Központ (DC) is.

  Egy összetett fejlesztési projekt megtervezése az üzleti célok, a befolyásolni kívánt üzleti mutató (KPI) megfogalmazásával kezdődik. Ez jelenti a fejlesztendő „kulcs viselkedés” meghatározásának alapját az elvárt eredmények elérése érdekében. A Develor szakemberei a világklasszis Kirkpatrick tervezési módszertant követik annak érdekében, hogy a kívánt szervezeti eredményt biztosítsuk.

  A változásmenedzsment szerepe az, hogy igényt keltsünk a jelenlegi gyakorlat és rutin megváltoztatására. Így biztosítjuk, hogy a szervezet, a közvetlen vezetők, a peerek és más kulcspozícióban lévő munkatársak kedvezően és támogatóan viszonyuljanak az új, megváltozott viselkedéshez.

  A tréninget követően a fejlesztett készségek alkalmazását támogató eszközöket, folyamatokat, rendszereket és tevékenységeket használunk annak érdekében, hogy a lelkes résztvevők továbbvigyék a motivációt és elkötelezettséget a mindennapi munkába. Monitoring rendszert építünk ki, amely azonnali és folyamatos visszajelzést nyújt mind a szervezet, mind a résztvevők számára a fejlődésről, hisz a változás egyik legfontosabb motorja maga a változás, a haladás érzése.

  Az X-learning tudatos és strukturált alkalmazása garantálja, hogy a fejlesztési program hozzájárul az üzleti eredményekhez, valamint demonstrálja, hogy a tréning révén mérhető érték keletkezik a szervezet számára.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek