Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

   

  Hiszünk abban, hogy a sokszínűség, az elfogadás és a tisztelet olyan alapvető értékek, amelyeket nekünk képviselnünk kell.

   

  Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak is, hogy bármilyen kisebbség vagy hátrányos megkülönböztetést elszenvedő közösség érdekeiért aktívan kiálljunk.

  Képzési és szervezetfejlesztési projektjeink által évről évre sok száz vállalattal és több tízezer emberrel kerülünk kapcsolatba, ezáltal belelátva a cégek működésébe, megtapasztalva sok pozitív példát és számos anomáliát is. A DEVELOR büszkén vállalja a nők helyzetének javítását, az egyenlő feltételek megteremtésének támogatását minden általunk elérhető eszközzel.

  Nemcsak saját kollégáink, ügyfeleink és partnereink irányában mutatunk példát, és képviseljük az egyenlő bánásmód ügyét, hanem számos aktivitással teszünk is érte.

  Emiatt tartottunk ezév március 8-án több előadást is sikerrel – elsősorban a hölgyek számára – abban a témában, hogy mik lehetnek a sikeres megküzdési módok az érvényesülésért és sikeres karrierért.

  Csatlakoztunk a Women in Business (WIB) Hungary konferencia támogatóihoz is, és a konferencián előadóként is részt veszünk 2021. április 27-én.

  Elindítottunk egy országos kutatást Women in Business címmel, azzal a céllal, hogy  jobban megismerjük, milyen nehézségekkel és kihívásokkal szembesülnek a nők a munkahelyen.

  Kérjük, csatlakozzon a kutatáshoz és töltse ki a kérdőívünket. A felmérés eredményeit tartalmazó tanulmányt minden kitöltő megkapja, az email címe megadása esetén. Amennyiben nem szeretné felfedni kilétét, természetesen a kérdőív kitöltésére névtelenül is lehetőség van.

  A kisebbségek, hátrányos megkülönböztetést elszenvedő közösségek ügye mindannyiunkat érint. A témához kapcsolódó javaslataival és gondolataival keressen minket.

  Bennünk Partnerre talál.

  A DEVELOR Csapata