Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Mindenek előtt köszöntjük Önt a weboldalunkon, örömünkre szolgál, hogy ellátogatott hozzánk. Azért állítottuk össze az alábbi gyűjteményt, hogy megválaszoljuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, eloszlassuk az esetlegesen felmerülő kétségeket.

  Lássuk, melyek a leggyakrabban felmerülő kérdések:

  Miről fog szólni a tréning?

  A Develor több mint 70 különböző tréningprogrammal rendelkezik, tucatnyi féle workshoppal, coachinggal és egyéb tanulási formákkal állunk partnereink rendelkezésére.

  A tréning célja, hogy új, friss tudást biztosítson Önnek, valamint, hogy interaktív formában adjon lehetőséget a válaszok megtalálására. A tréningjeink gyakorlatiasak és a lehető legnagyobb mértékben fókuszálnak a résztvevők hétköznapi élethelyzeteire.

  A workshopjaink célja, hogy sikerrel vegyük fel a küzdelmet az üzleti kihívásokkal, együtt gondolkodjunk, közösen oldjunk meg problémákat, megtaláljuk a kiinduló okokat, és általában mozgósítsuk a csapatok közös gondolkodását és problémamegoldó energiáit.

  A coaching és gyakorló találkozók célja, hogy a tréner vagy coach strukturált közreműködésével a résztvevők előrelépést érjenek el a saját problémáik, kihívásaik terén.

  Érdemes részt vennem a szituációs gyakorlatokban (közismertebb nevén szerepjátékokban)?

  Arra biztatjuk, hogy bátran csatlakozzon a szerepgyakorlatokhoz, a tréningek egyik legizgalmasabb és értékesebb részéhez, amelyben kipróbálhatja a tréningen tanult technikákat, új tudást. Önmagában az elméleti tudás általában nem segít minket hozzá a további sikereinkhez. A gyakorlatok során megízlelheti az éles helyzetek nehézségeit, az építő és egyénre szabott visszajelzések pedig nagyban segítik a megfelelő viselkedés kialakítását. A trénereink gondoskodnak arról, hogy a gyakorlatok közvetlen és támogató környezetben történjenek, ahol biztosan nem kell senkinek kellemetlen pillanatoktól tartania.

  Adnak rólam bármilyen értékelést a tréninget követően?

  Nem. Alapvető normánk, hogy nem adunk semmilyen értékelést vagy visszajelzést a tréningcsoport tagjairól. Ezáltal a résztvevőknek nem kell aggódniuk, ha a szerepgyakorlaton nem a legjobb formájukat hozzák, vagy látszólag oda nem illő kérdést tesznek fel. A trénereink célja, hogy segítsék az egyéni fejlődést és bővítsék a résztvevők tudását, így minden amit várunk résztvevőinktől, hogy legyenek nyitottak és együttműködőek a tréningcsoport tagjaként.

  Értesül bárki arról, hogy miről beszélgettünk a tréningen? Felvethetek érzékeny témákat is?

  A tréner és a résztvevők közötti bizalom elengedhetetlen eleme egy jó tréningnek. A tréningeken alkalmazott egyik alapelv az “ami a tréningen elhangzik, az a tréningen is marad”, ez egyaránt vonatkozik a trénerre és a résztvevőkre is. Amennyiben olyan kérdése merülne fel, amely releváns a téma szempontjából, bátran ossza meg a csoporttal. Ha ez a probléma a résztvevők jelentős részét érinti, akadályozza a hatékony munkát vagy tanulást, a tréner ezt jelezheti a cég vezetősége felé. Ez esetben sem teszünk említést konkrét személyekről, csupán a problémáról általában, tolmácsolva a csoport meglátásait, elképzeléseit.

  Kell valamilyen módon készülnöm a tréningre?

  A Develor trénere emailben keresi meg a tréning minden résztvevőjét még a tréning előtt. Ez az üzenet tartalmazza az összes szükséges információt, ami a felkészülést illeti. Amennyiben a tréning egy hosszabb, többlépcsős folyamat egy állomása, javasoljuk, hogy a korábbi programokkal kapcsolatos információkat frissítse fel a tréning előtt. Ez segítségére lesz abban, hogy a megszerzett tudást és készségeket elmélyítse. A kollégáink összefoglalókkal segítenek a folyamatként zajló programokat egységbe rendezésében.

  Van-e a tréningekre vonatkozó dress-code?

  Nincs konkrétan meghatározott dress-code a tréningekre, ugyanakkor a tréning a cég által szervezett munkahelyi program, nem szabadidős tevékenység. Így a tréningekre ennek megfelelő öltözékkel érdemes érkezni. A “tantermi” tréningekre smart-casual öltözék javasolt, a szabadban megrendezett programokra pedig sportos, kényelmes ruházat javasolt. További kérdésekben kérjük, forduljon a tréning szervezőihez.

  Mikor kezdődik a tréning?

  A tréningek legtöbbje reggel 9:00-kor kezdődik, de ez cégenként és programonként változhat. Kérjük, bővebb információért forduljon a tréning szervezőjéhez, vagy a Develor tréneréhez. Javasoljuk, hogy érkezzen meg a tréning helyszínére 10-15 perccel a kezdés előtt, hogy maradjon idő áthangolódni és elhelyezkedni a kezdés időpontjára. Ne feledje, ez az Ön és a kollégái közös programja, minden perc értékes.

  Mikor fejezzük be a programot?

  Ez nagyban függ a cég elvárásaitól és a több egyéb körülménytől. Egy klasszikus tréningnap kb. 8-8,5 óra, amely magában foglal egy hosszabb ebédidőt, és több kb. 15 perces kávészünetet. A tréning kezdésekor a tréner erről minden esetben pontos tájékoztatást ad.

  Mikor vannak a szünetek?

  Átlagosan másfél óránként szünetet tartunk, hogy legyen lehetőség egy kis lazításra és a nem fogadott telefonhívások megválaszolására. Javasoljuk, hogy ha megoldható, tréning közben a telefont tartsa kikapcsolt állapotban, hiszen a telefonon keresztül érkező impulzusok komolyan kizökkenthetik a tréning témájból, és megnehezítik a koncentrációt.

  Tehetek-e fel kérdéseket a trénernek, illetve adhatok-e neki visszajelzést?

  Természetesen! Örömmel fogadjuk a kérdéseket és az őszinte visszajelzéseket egyaránt. Minden tréningünk rugalmas ahhoz, hogy a trénerünk reagáljon a kérdésekre, és foglalkozzon a külön kérésekkel. Bátran tegye fel kérdéseit!

  Mi a teendő, ha egyéb elfoglaltságom adódik a tréning közben?

  Kérjük, tájékoztassa a trénert a program elején, amennyiben nem tud a tréning teljes egészén részt venni. Az ilyen jellegű megszakítások, megzavarások megnehezítik a részvételt, de a trénerünk mindent meg fog tenni, hogy így is a legtöbbet hasznosíthasson a programból.

  Ki lesz a segítségemre a szállás és az étkezés ügyében?

  Amennyiben nem kapott megfelelő tájékoztatást a szállásról vagy az étkezésről a kollégáitól, kérjük, érkezését követően forduljon a trénerünkhöz, aki örömmel segít ezekben a kérdésekben. A program trénere nem csak szakmai támogató, de egyfajta házigazdája is a programnak, és gondoskodni fog arról, hogy az ottlét kellemesen, kényelmesen teljen. Kéréseivel, kérdéseivel a program előtt is fordulhat trénerünkhöz.

  Felhívjuk a figyelmét, hogy a Develor Zrt. az Ön személyes adatait (név, e-mail, aláírás) a munkáltatójával a képzésre megkötött megbízási szerződésből fakadó jogos érdeke alapján, a számviteli bizonylatok megőrzésére vonatkozó, jogszabály által előírt ideig kezeli. A képzésen Önről készült fotót/videót az Ön kérésére töröljük. Az adatkezelésünkről további információkat Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat. Kérdéseit, kéréseit vagy esetleges panaszát az info.hungary@develor.com címre várjuk.

  Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!