Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Több mint 25 éves tapasztalatunk alapján mondhatjuk, hogy a vállalatok munkatársai alacsony elvárásokkal tekintenek a képzésekre, céges tréning lehetőségekre. Néha unalmas szükségszerűségként élik meg ezeket az alkalmakat, ami lényegében tantermi formátumban hozza össze az munkavállalókat. Bár a tudásanyagot kiváló oktatók adják át, a tantermi tréninget gyakran elhomályosítja az azt követő munkanapok kihívásai.

  A DEVELOR emlékezetessé teszi a tanulást

  A DEVELOR elkötelezett amellett, hogy meghaladja a tréning résztvevők elvárásait, és az attitűd, készségek és viselkedés együttes fejlesztésére összpontosít. Tapasztalati tanulási gyakorlatok, izgalmas számítógépes szimulációk, coaching és nem hagyományos tanulási módszerek, amelyeket igény esetén a Practify vagy hozzá hasonló online tanulási platform támogat, megtörik a tréning ritmusát. A kurzus során a résztvevők csapatként dolgozhatnak, részt vehetnek valós tesztekben és szavazásokban, és egyéni célokat tűzhetnek ki a jövőre nézve. Mindezek tudatos, együttes alkalmazása kiemelkedően emlékezetes tanulási élményt nyújt.

  A DEVELOR kezelhetővé teszi a változásokat

  A híres-hírhedt Brinkerhoff-tanulmány azt bizonyítja, hogy egy „hagyományos” képzési környezetben a résztvevők 85%-a nem képes a tréning célját jelentő viselkedés tartós megváltoztatására. Ez azt jelenti, hogy egy klasszikus képzésben résztvevő 12 munkatársból 10 feleslegesen vesz részt a tréningen. Ez a megdöbbentő tény bizonyára elégedetlenséget okoz az üzleti vezetők és a HR-szakemberek számára egyaránt.

  A megoldás a DEVELOR forradalmi X-Learning koncepciója, amely kiterjeszti a tanulást mind térben és időben, alapos előkészítő munkával, a résztvevők motivációját célozva és a viselkedés változására felkészítő üzenetekkel. Ennél is fontosabb, hogy a szokásos erőfeszítések tízszeresét tervezzük a tréninget követő időszakban az újonnan elsajátított készségek alkalmazásának támogatására különféle online és hagyományos eszközök, tevékenységek révén. A résztvevő fejlődését vezetője, a tréner, de legfőképp maga a tanuló folyamatosan figyeli, mert a fejlődés érzése a legjobb motiváció a változásra.

  A „tudás-alkalmazás szakadék” a legnagyobb akadály, amelyre megoldást kell adni. 

  Módszerünk 4 lépése a viselkedésváltozás megvalósítása érdekében a következő:

  • Az üzleti célokkal összhangban lévő, stratégiai fontosságú „kulcs viselkedések” meghatározása
  • A résztvevők kezdeti ellenállásának kezelése annak érdekében, hogy nyitottak legyenek a változásra
  • A tudás-alkalmazás szakadék áthidalása az X-Learning© segítségével
  • Viselkedésváltozás és az üzleti mutatók változásának mérése annak érdekében, hogy bizonyítsuk a fejlesztési célok elérését

  A DEVELOR mérhetővé teszi az eredményeket

  Sok vállalat azt állítja, hogy a munkatársaik jelentik számukra a legnagyobb értéket. Ha azonban a dolgok rosszabbra fordulnak, az első dolog, amit csökkentenek, az a képzési költség. Ezzel forrást vonnak el a legfontosabb értékük fejlesztésétől, mert nem gondolják, hogy a munkatársak fejlesztése hozzájárul a cég nyereségéhez. A legtöbb igazgató tanács és HR-szakember elfogadja ezt az ellentmondást.

  A DEVELOR megkérdőjelezi ezt a véleményt. Úgy gondoljuk, hogy a képzések hozzájárulnak az üzleti eredményekhez. Hiszünk abban, hogy tréningnek és a kapcsolódó folyamatainak egyértelmű logikai kapcsolatot kell mutatnia, hogy miként és milyen mértékben járultak hozzá az üzleti eredményekhez. A DEVELOR Értéklánc módszerrel garantáljuk ennek megvalósítását.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek