Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
  Maximalizáld a potenciált és az elkötelezettséget!

  Tehetséges kollégáid képzése fontos, de önmagában ez nem elég a sikerhez. Célzott megoldásaink a fiatal tehetségek, nagy potenciállal rendelkezők és kulcsmunkatársak különböző csoportjainak kiválasztási, megtartási és fejlesztési szolgáltatásait tartalmazzák, hogy maximalizálják képességeiket, a fiatal tehetségek pedig elégedettek és lojálisak maradjanak.

  Tapasztalataink szerint a változásmenedzsment elemei kritikusak minden tehetségprogram sikere szempontjából. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk az elvárások kezelésére, a belső kommunikációra, a coaching és mentorálásra, valamint az egyéni fejlődés folyamatos nyomon követésére.

  Tapasztalat 1

  Tehetségmenedzsment program

  Programunk célja azon meglévő vagy jövőbeli munkatársak azonosítása, akik kritikusan fontos szerepet játszhatnak a stratégiai terv megvalósításában. A vállalat tehetségcsapatának tudatos kiválasztása után áttekintjük és felmérjük a tehetségek közösen meghatározott ismereteit és készségeit, majd kidolgozzuk a számukra teljesen személyre szabott fejlesztési tervet.

  Ez a testreszabott fejlődési út lehetőséget nyújt a tehetségeknek a szakmai kompetenciáik növelésére és fejlesztésére. Folyamatosan mérjük előrehaladásukat és összehangoljuk azt a vállalat üzleti igényeivel, biztosítva mind az egyének, mind a vállalat számára a gyors fejlődés lehetőségét.

  Tapasztalat 2

  Kulcsember Program

  A DEVELOR Kulcsember programja hosszú távú megoldás, azonnali pozitív hatással a cég nélkülözhetetlen munkatársaira. A program egy olyan folyamat, amely magában foglal minden szükséges tervezési, kivitelezési, összehangolási és utánkövető tevékenységet a hosszú távú eredményesség érdekében. A gondosan megtervezett és megvalósított folyamat lehetővé teszi a szervezet számára, hogy kulcsfontosságú munkatársai megtartásával fenntartsa és megerősítse versenyelőnyét.

  Mindezek mellett növeli a programban bevont munkatársak motivációját és elkötelezettségét, elősegíti a szervezeten belüli tudásáramlást. Utódlási tervek előkészítésével csökkenthetjük az üzleti kockázatát annak, ha egy kulcsfontosságú munkatárs elhagyja a céget.

  Tapasztalat 3

  Stratégiai Munkakörök program

  A Stratégiai Munkakör projekt célja, hogy hangsúlyt helyezzen a vállalat számára stratégiailag fontos munkakörökre. A projekt egyszeri, de meghatározó fejlesztés. Célja egyértelműen meghatározni azokat a pozíciókat, amelyek kulcsfontosságúak a stratégiai célok elérése érdekében.

  A projekt magában foglalja a stratégiai munkakörök meghatározásától kezdve a munkakörök jellemzőinek meghatározásán át az adott munkakörökben dolgozó kollégák felmérésén, fejlesztésén át, a helyettesítési tervekig.

  Kapcsolódó cikkek

  Looking for help with Talent? Segítségre van szükséged Tehetségfejlesztés témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!