Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Virtuális tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Virtuális tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • Közép- és felsővezetőknek

  Hány résztvevőnek?

  1 - 6 fő

  Mennyi ideig tart?

  60 perc - 0,5 nap

  • Személyes tréning
  • Coaching

  Miben nyújt segítséget a coaching fejlesztés?

  A coaching szolgáltatásaink segítségével:

  • Fejlesztheted a kommunikációs képességeidet: Megtanulhatsz hatékonyan kommunikálni és kérdéseket feltenni, ami segít másokat jobban megérteni és magadat megértetni.
  • Képes leszel hatékonyan vezetni a csapatot: A hatékony coaching technikákkal képessé válsz arra, hogy inspirálj, motiválj és támogass másokat a céljaik elérésében, ami hatékonyabbá teszi az egész csapat működését.
  • Fejlesztheted az együttműködési készségeidet: Segít abban, hogy jobban megértsd mások szemszögét, erősítsd az együttműködést és az összetartozást a csapatban.
  • Támogatja a személyes és szakmai fejlődésedet: A coaching folyamat során megszerzett tudás és készségek segíthetnek abban, hogy jobb döntéseket hozz, hatékonyabban kezeld a konfliktusokat, és előre lépj nemcsak a magán, de a szakmai életedben is.
  • Segíthet az életminőséged javításában: Nemcsak a munkahelyi életedre, hanem az életed más területeire is hatással lehet. Segíthet abban, hogy kiegyensúlyozottabb mindennapokat élj.

  Coaching képzés, ami kézzel fogható eredményt hoz

  Coaching a Develornál 

  Team coaching

  Egy céges csapat aktuális kihívásait és esetleges elakadásait vizsgálja, és segít megtalálni a megoldást ezekre. A team coaching nem csapatépítő tréning és nem is készségfejlesztő képzés! Sokkal inkább egy olyan fejlesztési folyamat, ami megalapozott kereteken és együttműködési elveken alapul, és amin a csapattagok együtt fejlesztik és hangolják össze képességeiket a kitűzött célok elérése érdekében.

  A team coachingot olyan vállalati csapatoknak ajánljuk, akiknek fontos a csapatfejlődés, szeretnének közös témáikon, elakadásaikon dolgozni. A folyamat végére a csapat hatékony döntéshozatalra lesz képes, a továbbiakban pedig csökkenni fog a csapatban előforduló konfliktusok száma, erősödik majd a tagok egyéni felelősségvállalása, és így hatékonyabb lesz a közös együttműködés is.

  Group coaching

  Míg a team coaching arra összpontosít, hogy egy szervezeti csapatot fejlesszen hatékonyabbá, addig a csoportos coaching egy újszerű és hatékony eszköz a céges képzésben, melyben az egyén fejlesztésén van a hangsúly, de a fejlesztés környezete egy csoport. Ez a módszer a csoport tagjainak kollektív „bölcsességére” épít. Együtt tanulnak és valós problémákat oldanak meg biztonságos, ellenőrzött környezetben. A résztvevők nemcsak egyetlen szervezeti egységből érkezhetnek, hanem különböző üzleti környezetekből, így kreatívabb megoldásokat találhatnak a többféle nézőpont miatt.

  Munkatársaknak, vezetőknek, bárkinek javasoljuk. A group coaching vagy másnéven csoportos coaching folyamat végére a résztvevők önreflexiója fejlődni fog, magasabb szintű feedback kultúra fog kialakulni ,erősödik az analitikus gondolkodásmód és a résztvevők megoldást találnak problémáik feloldására.

  Business coaching, egyéni coaching

  Vezetőként a csapat előtt álló kihívásokkal megbirkózni nem egyszerű, de a mai üzleti világ minden munkavállalót folyamatos kihívás elé állítja. A business coaching olyan jól bevált módszereket tanít, amik segítségével hatékonyabb látásmódot és teljesen új problémamegoldási készségeket sajátíthatnak el a résztvevők. Ez a folyamat segít a kompetenciák teljeskörű feltárásában és kézzelfogható, hosszútávú fejlődést biztosít.

  Az egyéni business coachingot elsősorban közép- és felsővezetőknek ajánljuk, akik teljesen elkötelezettek a fejlesztés kitűzött céljaik iránt. A program végére a résztvevők megtalálják és képesek használni saját vezetői hangjukat, kialakítják vezetői jövőképüket és elsajátítják a hatékony delegálás módját.

  Hatékony coaching képzések a Develornál

  Miért minket válassz?

  • Minden évben több, mint 350 ügyfél számára nyújtunk támogatást a sikerhez vezető céljaik elérésében egyedi és rugalmas tréningjeinkkel.
  • Hisszük, hogy minden egyes személy és csapat folyamatos fejlődésre képes, küldetésünk az ügyfeleink elégedettségének biztosítása.
  • 30 éves fennállásunk alatt több mint 11 000 sikeres projektet valósítottunk meg, amelyek között szerepelnek vezetői tréningek, értékesítési képzések és tehetségmenedzsment programok is. Európa-szerte vezető tréning-tanácsadó céggé váltunk a nemzetközi piacon, amit a tanácsadóink állandó továbbképzése, kiváló szakértelmük és egyedi megközelítésünk eredményezett.
  • A tréningjeink és módszereink folyamatosan megújulnak, a résztvevők visszajelzései alapján inspirálódva. Kiemelt fontosságúnak tartjuk a folyamatos fejlődést.
  • Képzéseinket élményszerűvé tesszük és teljes mértékben a vállalati igényekre szabjuk, így mérhető fejlődést biztosítunk a résztvevők számára.

  Mit jelent a coaching?

  A coaching egy olyan módszer, amely során egy képzett coach segít egy személyt vagy csoportot abban, hogy elérjék az üzleti céljaikat, fejlesszék a teljesítményüket és növeljék a munkájuk hatékonyságát.

  A coaching szó egy olyan folyamatra utal, ami a coach és a coachee (ügyfél) között zajlik. Ennek során az ügyfél nemcsak új ismeretekre tesz szert és elmélyíti a már meglévő tudását is, hanem növeli kreativitását, munkateljesítményét, sőt még az életminőségét is. A coaching mindig személyre szabott, és a coach részéről nagy alkalmazkodó készséget, empátiát, spontaneitást és rugalmasságot igényel. Minden esetben az ügyfél határozza meg a folyamat fókuszát, a coach pedig figyelmesen hallgatja, majd segít a coachee-nakmegtalálni a megoldást.

  Ha téged is érdekel, hogy miként aknázhatod ki jobban a lehetőségeidet, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások