Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Növekedés a válságban?

  Nem probléma!CS-profilplast

  A Profilpast Kft. 1989-ben részben magyar, részben német tőkével alakult meg. Jelenleg a hazai piac meghatározó szereplője az építőipari és ipari felhasználású műanyag és fém kiegészítő profilok gyártásában és forgalmazásában.

  A vezetés kihívása

  2008 őszén a válság első hullámai gyorsan elérték az építőipart és ezzel együtt a Profilplastot is. A 2008 nyarán kialakított rövidtávú tervekről már az ősz folyamán kiderült, hogy nem teljesíthetők. Tajti Norbert. A cég ügyvezető igazgatója szükségét látta, hogy egy a válság kihívásaira reagáló középtávú stratégiát állítson össze a vezetés, növelje a szervezet hatékonyságát és a cég árbevételét. A cél egy hatékonyabb értékesítési folyamat kialakítása volt, amellyel a Profilplast növelni képes az értékesítés volumenét a belföldi és export piacokon egyaránt. A Profilplast vezetése megértette, hogy a probléma kezelése pontos diagnózis nélkül csak tüneti kezelés lehetséges, és hogy a középtávú stratégia hiánya negatívan érinti a szervezetet. A Profilplast komplex megoldást keresett az összetett problémára és egy olyan tanácsadó partnert, amely nem csak egy területre szakosodott, hanem komoly tapasztalattal rendelkezik:

  • stratégiai tervezés
  • értékesítési hatékonyságfejlesztés
  • lean management
  • szervezetfejlesztés terén.

  A Profilplast a Develorban találta meg azt a partnert, amely nem egy kész megoldást kínált a problémára, hanem alapos előkészítésen nyugvó stratégiai együttműködést. A stratégia megalkotásakor fontos volt az értékesítés fejlesztése mellett a változásoknak a back-office területek (termelés, logisztika, minőségbiztosítás) tevékenységével történő összehangolása is az eredményes közös munka érdekében. Erre a Develor rendelkezett megfelelő erőforrásokkal és tapasztalattal.

  [one_half]


  Tajti Norbert

  Ügyvezető igazgató
  Profilplast Kft.

  [/one_half]
  [one_half_last][blockquote3]“Egy olyan tanácsadó partnert, mentort kerestem, amely a cégünk komplex kihívására sokoldalú megoldást képes biztosítani és mérhető eredményt garantál.”[/blockquote3][/one_half_last]

  Az eredmények

  [one_half]
  A vezetés és a tulajdonosok elvárása egy hatékonyabb szervezeti működés volt, és az, hogy a Profilplast növelje az értékesítés volumenét a saját piacain.
  A fejlesztés eredményeként a Profilplast a 2009-2011-es időszakban mind belföldön, mind pedig külföldön sikerrel növelte az árbevételét. Összességében 33%-os árbevétel növekedést értek el, miközben a hazai építőipar teljesítménye folyamatosan csökkent. A fejlesztés elérte céljait, mind a vezetés, min pedig a tulajdonosok elégedetten nyugtázták az elért eredményeket.

  Megtérülő befektetés

  A Profilplast az elmúlt 3 évben közel 7 millió forintot invesztált tréning, tanácsadás irányú fejlesztésekbe. Ez a befektetés jelentősen megtérülést mutatott, hiszen a gazdasági visszaesés éveiben, – melyben az építőipar visszaesése igen jelentős – sikerült elérni a költségcsökkentési elképzeléseket és növekedési célokat.
  [/one_half]
  [one_half_last]
  CS-profilplast3
  [/one_half_last]

   

  [blockquote3]“Az a pénz, amit mi ebbe a fejlesztési folyamatba befektettünk, az többszörösen megtérült.”[/blockquote3]
  [blockquote3]“Nagyon sok tartalékot látok még a cégben így 3 és fél év után is és úgy gondolom, hogy a Develor jó partner abban, hogy ezeket a potenciális tartalékokat felszínre hozzuk és versenyelőnnyé tegyük a jövőben, ahogy a múltban is azzá tettük.”[/blockquote3]

   

  Amennyiben további részletekre kíváncsi, lépjen velünk kapcsolatba: info@develor.com

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!