Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Egyre inkább erősödő szerepe van a tréningnek a munkatársak motiválásában és a cég megtartó erejének növelésében, ezzel együtt erőteljesen növekszik az igény a tréning szolgáltatások igénybevétele iránt – derül ki a Tréning Kerekasztal Egyesület legújabb felméréséből.

  A Tréning Kerekasztal Egyesület évről évre felmérést készít a tréningpiac trendjeiről. A felmérésben részt vevő 10 cég a 10 milliárd forintosra becsült hazai tréningpiac harmadát képviseli.

  Bár a gazdasági válságra adott egyik első reakcióként a cégek a képzésére szánt forrásokat kurtították meg elsőként, a 2012-es trendfordulót követően folytatódott a tréningek térnyerése, és évről évre ismételten nőttek a tréningköltések. 2017-ban ez a bővülés tovább folytatódott és tréningekre, munkatársak fejlesztésére hosszú idő óta tavaly költöttek a legtöbbet a cégek.

  2017-ben a humán tőke fejlesztésére nem állt rendelkezésre sem Európai Uniós, sem szakképzési forrás, ezért is várták a képzési szakemberek a GINOP és VEKOP pályázatok megjelenését. Korábban ezek a források átlagosan 20%-kal járultak hozzá a tréningpiaci költésekhez. A Tréning Kerekasztal cégei hatalmas tapasztalattal, kidolgozott programokkal, megbízható adminisztrációs háttérrel rendelkeznek uniós forrásokból megvalósított fejlesztések terén is. A pályázatokat jelenleg a szigorú feltételek miatt mérsékelt vállalati érdeklődés övezi.

  Tréningeket 2017-ben legnagyobb számban termelőcégek, szolgáltatók és kereskedelmi cégek vettek igénybe. A tréningek igénybevételében második helyen álló szolgáltató szektor részesedése növekedett a legnagyobb mértékben a tavalyi évben.

  2017-ben a Tréning Kerekasztal Egyesület tagjai tovább bővítették szakértőik körét, új programokat dolgoztak ki, valamint nemzetközi know-how-t honosítottak meg az országban.

  A megrendelők elismerik a Tréning Kerekasztal tagjai által képviselt minőséget és világszintű know-how-t, ezért a színvonalért 2017-ben is a korábbi évekhez hasonló átlagos szakértői napidíjakat voltak hajlandók fizetni.

  A Tréning Kerekasztal által rendezett országos konferencia résztvevői is visszaigazolták, hogy egyre növekvő szerepe van a tréning módszernek a munkatársak fejlesztése és megtartása terén. Azt reméljük, hogy egyre többen ismerik fel, hogy csak olyan minőségi szolgáltatással ér el eredményt a humán tőke fejlesztése, melyet a Tréning Kerekasztal tagjai is képviselnek.” – nyilatkozta Szabó Csaba az egyesület ügyvezetője.


  Tréning Kerekasztal Egyesületről

  A Tréning Kerekasztal Egyesület 1997-ben a tréningszolgáltatások társadalmi elismerése és hasznosulásának elősegítése érdekében jött létre. A Tréning Kerekasztal tagjai közös etikai és szakmai normákat vállalnak munkájuk során.

  A Tréning Kerekasztal tagjai: Ad Sidera csoport, Concordia, DEVELOR, GROW csoport, Human Telex Consulting, ICG Integrated Consulting, Sämling Solution, Sensa Consulting, SKULL, TMI. A 2017-es felmérésben a Tréning Kerekasztal tagjain kívül részt vett a Flow Magyarország is.

  További információ
  Szabó Csaba ügyvezető
  Tréning Kerekasztal Egyesület
  csaba.szabo@develor.com
  Tel: +36 30 9316 228
  http://www.treningkerekasztal.hu/

  Témák

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek