Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
  A készségek képzése nem elég

  A gondolkodásmód jelentőségét és az egyéni teljesítményre gyakorolt hatását már régóta felismerték. Napjaink folyamatosan változó, példátlan és egyre összetettebb világában ez a fontosság még inkább igaz.

  Amikor kiszámítható környezetben és egyszerű munkakörben dolgozunk, a tapasztalat és a szakértelem a legfontosabb. Ha azonban folyamatosan alkalmazkodnunk kell, nyitottnak kell lennünk a változásokra és az innovációra, és váratlan helyzetekkel kell megbirkóznunk, a siker kulcsa nem a technikai készségekben, hanem a gondolkodásmódban rejlik.

  A mai világban hatékony megoldást jelentenek azok a képzési programok, amelyek nemcsak a készségfejlesztésre, hanem a szemléletformálásra is összpontosítanak.

  A gondolkodásmód-változtatás már régóta a programjaink középpontjában áll, és egyre több képzésen résztvevő számára sikeresen valósítjuk meg.

  Tapasztalat 1

  A változás a nyitottsággal és a Growth Mindsettel kezdődik

  Minden személyiségfejlesztési program végső célja a viselkedés és a rutinok fenntartható megváltoztatása kell, hogy legyen. Lehetséges ez gondolkodásmódváltás nélkül? Erősen kételkedünk benne.

  Ahhoz, hogy bármilyen változás útjára léphessünk, nyitottnak kell lennünk magára a változásra. El kell fogadnunk a változás szükségességét, és hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk átdolgozni jelenlegi munkamódszereinket.

  Erre törekszünk a Growth Mindset workshopokon. A foglalkozások során a résztvevők megértik a különbséget a fix és a Growth Mindset között, és megtanulják azokat a módszereket, amelyek segítségével megbirkózhatnak az akadályozó belső hangokkal.

  Különféle magával ragadó gyakorlatok segítségével kiváltják és megragadják a növekedéshez szükséges gondolkodásmódot. A workshop ideális kiindulópont a vezetői, értékesítési vagy bármely más soft skill-fejlesztési program szempontjából.

  Tapasztalat 2

  Mindset programok vezetők és az egész személyzet számára

  Számos olyan gondolkodásmód és attitűd elem van, amely befolyásolja az egyén kompetenciáit. A kompetenciamodell felállításakor vagy egy képzési program releváns témáinak meghatározásakor fontos figyelembe venni a hosszú távú jó teljesítmény kritikus tényezőit. Mindezt a jövőre összpontosítva kell tenni, figyelembe véve a vállalat stratégiáját és az előttünk álló változásokat.

  A digitális gondolkodásmód az utóbbi időben alapvető fontosságúvá vált. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lennünk arra, hogy a technológiát beépítsük a mindennapi rutinunkba, és kiaknázzuk az általa nyújtott értékeket.

  A VUCA Mindset és az Agile Mindset programok játékalapú programjai a folyamatosan változó világhoz való alkalmazkodást és az agilis elvek professzionális alkalmazását támogatják, mindkettő elengedhetetlen a vezetők számára.

  A tudatos kockázat- és felelősségvállalást erősítő Leadership Courage tréningek egyre népszerűbbek.

  Portfóliónk izgalmas részét képezik a Biztonságtudatosság és a Vezetés a biztonságért programok. Ezek segítenek tudatosítani a biztonság munkavállalói és vezetői aspektusait, azzal a céllal, hogy megváltoztassák az egészséggel és biztonsággal kapcsolatos alapvető hozzáállást.

  Tapasztalat 3

  Szemléletváltás? Nehéz, mégis kezelhető

  Míg a készségeinket viszonylag könnyű fejleszteni, a gondolkodásmódunk megváltoztatása hosszabb és nehezebb folyamat. Tapasztalataink azonban azt mutatják, hogy ez nem lehetetlen. Ha nyitottak vagyunk rá, gyors eredményekre számíthatunk.

  Bár minden képzési programunk tartalmaz gondolkodásmód-változtató elemeket, javasoljuk – különösen az összetett fejlesztési programok elején -, hogy külön blokkot szenteljünk a megfelelő gondolkodásmód kialakítására.

  A Growth Mindset workshoppal való kezdés okos választás minden fejlődési úton.

  Mivel azonban a tanulás nem egy esemény, hanem egy folyamat, a változás nem egyik napról a másikra történik. A képzések során és még utána is, a megvalósítást támogató szakaszban erősíteni kell. A csapatcoaching foglalkozások, az esettanulmány-workshopok, az egyéni coaching és a legjobb gyakorlatok megosztására irányuló rendezvények, de különösen a közvetlen felettesek támogatása és felügyelete azok az eszközök, amelyek lehorgonyozhatják a frissített gondolkodásmódot.

  A gondolkodásmóddal kapcsolatos szolgáltatásaink

  Készen állsz arra, hogy többet tudj meg a Mindset Change-ről?

  Beszéljünk, és találjuk meg a számodra megfelelő megoldást.
  Add meg az adataidat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.