Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Virtuális tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  A technológia által javított felhasználói élmény segíti a 360°-os diagnosztika magasabb elfogadottságát és hatékonyságát. Ha a 360°-os visszajelzés szókapcsolatra vagy bármely más HR-eszközre gondolunk, valószínűleg a “vonzónak” lenni az utolsó szó, ami eszünkbe jut.

  A ma rendelkezésre álló technológiával azonban nem vagyunk messze attól, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek egyszerre vonzóak a tartalom, a funkciók és a vizuális megjelenés szempontjából.

  Elérkezett a modern HR diagnosztika korszaka

  A tanulási szokásokhoz hasonlóan a különböző HR-diagnosztikai és mérési eszközökkel szembeni elvárások is megváltoztak az elmúlt években. 

  Egy modern diagnosztikai eszköznek – amellett, hogy a kívánt információt nyújtja – könnyen használhatónak, online-nak, vizuálisan vonzónak és mobilbarátnak kell lennie. Megfelelő adatbiztonsági hitelesítéssel és technikai támogatással kell rendelkeznie. Ahelyett, hogy standard, dobozos megoldásokat kínálna, a vállalatra és a célcsoportra szabott kell legyen. Mindezt természetesen költséghatékony módon.

  Ezeknek az elvárásoknak való megfelelés nem könnyű kihívás a HR és a szolgáltatók számára, hiszen itt a fokozott felhasználói élmény igényéről beszélünk. Ha figyelembe vesszük, hogy egy 360°-os visszajelzési folyamat – az értékeltekkel és az értékelőkkel együtt – több mint 100 munkatársat is érinthet, a részvételi arány és a folyamat sikere nagyban függ az eszközzel kapcsolatos tapasztalatoktól. 

  Tapasztalataink szerint ezek a magas elvárások nehezen teljesíthetők, ha egy folyamat keretében több eszközt vagy különböző szolgáltatókat használnak. Nem is beszélve a hibák lehetőségéről vagy az érzékeny személyes adatok megosztásának lehetőségéről a folyamat során.

  Lehet-e a 360°-os visszajelzés szexi?

  360°-os visszajelzés átdolgozása a felhasználói élmény érdekében

  Ezen nagy igényeket támasztó elvárásoknak való megfelelés érdekében a DEVELOR kifejlesztette saját, integrált 360°-os visszajelző rendszerét. Az új, friss vizuális arculat mellett ez a rendszer épít  15 évnyi tapasztalatunkra is, amelyet a 360°-os projekteket megvalósítása során szereztünk. 

  Testre szabottan: azt mérjük, ami a vállalat és a célcsoport számára releváns

  Az egyik legfontosabb alapelvünk a testre szabás. Nem hiszünk a készen kapható megoldásokban, ha diagnosztikáról van szó. Ezért kérdőíveinket mindig az ügyfelünk igényeihez szabjuk. Amiben azonban hiszünk, az a megoldás közös megtervezése. A kiterjedt e-mailes levelezés helyett a gyorsaságra és a kényelemre törekszünk, amikor anyagainkat HR-partnerekkel átnézetjük és jóváhagyatjuk. Mindezt egyetlen integrált rendszeren belül.

  Könnyen használható: Integrálj mindent egyetlen eszközbe

  Egyedi fejlesztésű rendszerünk nem csak a kérdőívek létrehozását tudja kezelni, hanem a résztvevőkkel folytatott összes kommunikáció és az előrehaladásról szóló jelentések is könnyen kezelhetők a rendszerből. Az új felhasználói felület könnyű navigációt és gyors és kényelmes kérdőívkitöltést biztosít a résztvevők számára. Az eredmények vizualizációja kiváló támogatást nyújt az értelmezéshez és a további feldolgozáshoz. 

  Megfelelően értelmezve: A folyamat támogatása professzionális tanácsadókkal

  Azonban függetlenül attól, hogy a rendszer vagy a jelentések mennyire testreszabottak vagy modernek, ezek csak eszközök. Olyan információk halmaza, amelyek megfelelő értelmezés és feldolgozás nélkül félreértésekhez és akár károkhoz is vezethetnek. Tapasztalt tanácsadóink segítségével azonban a fejlesztés modern és vonzó eszközévé válik.

   

  További újdonságokért és érdekes szakmai hírekért kövess minket a LinkedInen és a Facebookon

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek