Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Mikor?

  2024. június 06. 15:00-18:30

  Hol?

  Gundel Étterem

  Kinek?

  HR szakemberek és vezetők számára

  Mik azok a meggyőződések, amelyek vezetőként csapdahelyzetet teremthetnek? Milyen vezetőre lesz szükség a jövőben? Milyen eszközökkel élhet a HR az iránymutatásban? Idén újra megrendezzük nagy sikerű HR Meetup találkozónkat! Csatlakozz hozzánk ezen az inspiráló szakmai rendezvényen, és vegyél részt a jövőt formáló, tabudöntögető beszélgetésben!

  Tapasztalatcserére, jóízű szakmai beszélgetésre, networkingre hívunk a DEVELOR 2024-es HR Meetup rendezvényére! Találkozzunk Budapest egyik legnagyobb presztízsű éttermében, a Gundelben!

  Miről lesz szó a 2024-es HR Meetup rendezvényen?

  HR MEETUP 2024 a mindentudó vezetés bukása

  A mindentudó vezetés bukása

  A hagyományos vezetési modell elvesztette hatékonyságát a változó üzleti környezetben. Az a vezető, aki úgy gondolja, mindenkinél mindent jobban tud, már nem képes megfelelni az agilis és gyorsan változó piaci igényeknek. A vállalatoknak új vezetési stratégiákat kell kidolgozniuk, amelyekkel inkább a csapatmunkára, az együttműködésre és a vezetők közötti tudásmegosztásra helyezik a hangsúlyt.

  A vezető, mint ember

  A vezetők emberi oldalának felismerése és elfogadása kulcsfontosságú a modern vezetési gyakorlatban. A vezetőknek nemcsak a sikerek idején, de akkor is érzékenynek kell lenniük, ha kudarcról vagy emberei kapcsolatokról van szó. Az empátia és a kommunikációs készségek fejlesztése segíthet abban, hogy a vezetők erőforrásként kezeljék az emberi kapcsolatokat.

  Hova tart a hibrid világ?

  Az utóbbi években rengeteg cég bevezette a hibrid munkavégzést, és lehetővé tette a rugalmas munkaidőt és a távoli munkavégzést. Ám most, hogy a világ már túl van a pandémián, felmerül a kérdés: marad-e a hibrid munkavégzés, vagy visszatérünk a hagyományos munkavégzési formákhoz? Megvitatjuk a hibrid munkavégzés előnyeit és kihívásait, és azt, hogy miként hat ez a változás a munkahelyi kultúrára és a vezetői gyakorlatokra.

  Erősödő és súlytalanná váló készségek

  A változó munkaerőpiaci környezet új készségeket kíván meg mind a vezetőktől, mind a munkavállalóktól. A DEVELOR HR Meetup rendezvényen azt is átbeszéljük,  melyek azok a készségek, amelyek a jövő munkahelyein kiemelkednek és fontossá válnak majd, és melyek azok, amelyek várhatóan veszítenek eddigi fontosságukból.

  Az AI hatása a vezetők munkájára

  Az AI egyre inkább megveti lábát a munka világában is: lassan, de biztosan beágyazódik a mindennapos munkavégzésbe, beleértve a vezetők mindennapi tevékenységeit is. Ugyanakkor a gépi tanulás, az automatizáció és az adatelemzés új módjai és könnyű elérhetősége kérdőjelessé teszik a vezetők hagyományos szerepkörét is. Vajon az AI milyen hatással lehet a vezetői döntéshozatalra és a munkahelyi dinamikákra?

  A HR Meetup szakmai rendezvényen a fenti témaköröket egy interaktív kerekasztal beszélgetés keretében dolgozzuk majd fel. A kerekasztal részvevői gyakorló vezetők és a magyar HR szakma kiválóságai lesznek. A beszélgetést a DEVELOR szakembere vezeti majd. A kerekasztal után lehetőség nyílik a résztvevőknek a közvetlen tapasztalatcsere, szakmai párbeszédre és üzleti kapcsolatépítésre is.

  A HR MEETUP kerekasztal beszélgetésének résztvevői

  Kopányiné Pécsi Judit Hr igazgató Union Biztosító Martis István Péter CEO Profession.hu

  Kopányiné Pécsi Judit

  HR igazgató, Union Biztosító

  Martis István Péter

  CEO, Profession.hu

  A rendezvény részletei:

  Időpont: 2024. június 6. csütörtök, 15 óra

  Helyszín: Gundel Étterem – 1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

  Részvételi díj: bruttó 14.900 Ft + ÁFA / fő, ami tartalmazza a programon való részvételt, frissítő italokat, ínyenc Gundel sós és édes falatokat, szendvicseket, borok és sörök fogyasztását.

  Regisztrálj az oldal alján található űrlapon és biztosítsd helyed még ma! A helyek száma korlátozott!

  A programot meglévő és jövőbeli ügyfeleink számára rendezzük, így tanácsadók, coach-ok, trénerek jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.

  Jelentkezz most!

  Kérdés esetén, illetve amennyiben valamilyen ok miatt nem fogadná el az adatokat a jelentkezési lap, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info.hungary@develor.com e-mail címen, és küldd el erre az e-mail címre a jelentkezési lapon kért információkat!