Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Faces of Develor Sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be, ebben a részben Bánfai Zoltánt, a szakmai igazgatónkat ismerhetitek meg.

  1) Mivel foglalkozol a cégnél?

  Az ország legjobb trénereiből, tanácsadóiból és coachjaiból álló csapat vezetője vagyok, ami hatalmas büszkeséggel tölt el. Kevesen mondhatják el, hogy ilyen kvalitású emberekkel dolgozhat nap, mint nap.

  2) Mi szeretsz a leginkább a Develorban?

  Már régen nem úgy tekintek a Develorra, mint csupán egy munkahelyre. Számomra ez sokkal inkább egy hasonlóan gondolkodó, azonos értékekből táplálkozó munkatársak közössége. Amikor új kollégákat választunk ki csapatunk bővítésére, akkor is az említett értékbeni azonosságot keressük többek között. Biztos vagyok benne, hogy ez a fajta kötődés és közös nevező az egyik alappillére annak, hogy 10, 15, 20 éve dolgozunk együtt már egyre többen. Egy olyan vállalat tagjának lenni, ahol lehetőség van a folyamatos megújulásra, tanulásra és a jobbá válásra, még akkor is izgalmas lenne, ha mindez poroszos fegyelem mellett, rideg légkörben történne. Szerencsére mivel magunk építjük a céget és alakítjuk a szabályokat, mi sokkal inkább a vidám légkörben zajló munkában és a sok nevetésben hiszünk, így nem csoda, hogy a munkatársi kapcsolatok mellett számtalan komoly barátság is tovább erősíti a Develor értékét.

  3) Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?

  A vezetői feladataim közül a legizgalmasabb kérdés a beérkező munkák, azaz az ügyfelek által megrendelt szolgáltatások igazságos és egyenletes elosztása a szakértői csapat tagjai között. Ezzel a tevékenységemmel az összes kollégám felé személyes felelősséggel tartozom, ezért minden egyes esetben igyekszem a legapróbb részletekre is odafigyelve a legjobb döntést meghozni. Persze az életünk szerves része a változás – és az ismert okokból kifolyólag – az elmúlt másfél évben meg aztán pláne nem vagyunk ennek híján, így aztán meg is érkeztünk ahhoz, amit a legkevésbé szeretek a munkámban. Ez pedig nem más, mint a már biztosnak vélt munkák lemondása és törlése a tréningnaptárunkból. Csak tovább fokozhatja a helyzet kellemetlenségét, ha ez az utolsó pillanatban történik meg, mert ilyenkorra már valaki, vagy valakik sok időt és energiát fektettek abba, hogy ez a tréning, vagy tanácsadói munka is a lehető legnagyobb sikerrel és ügyfélelégedettséggel végződjön.

  4) Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél?

  Nehéz 23 év megszámolhatatlan élményéből és kihívásából egyet kiemelni, de talán ami elsőként beugrik, az nem más, mint amikor még az első develoros éveimben sikerült az akkori időben egyik legnagyobb munka megnyerésében tevékenyen és aktívan kivennem a részem. Ennek a Porsche Hungáriával köttetett megállapodásnak köszönhetően sok-sok évig dolgozhattunk az Audi, a VW a Skoda és a SEAT márkakereskedőivel és vezetőivel.

  5) Mivel töltöd a szabadidődet?

  Amióta az eszemet tudom, a sport mindig az életem szerves része volt. Hozzám elsősorban a labdajátékok állnak igazán közel, legyen az bármilyen formájú és méretű labda. Fiatalabb koromban a foci, kosár és röplabdapályákon töltöttem el a legtöbb szabadidőmet, de az idő múlásával, ahogy a fiatalabbak egyre többször futottak körbe, kellett keresnem egy olyan sportágat, ahol egyedül vagyok legalább a pálya egyik részén, így kötöttem ki a tenisznél.

  6) Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?

  A karanténnak köszönhetően rátaláltam és komoly rajongója lettem a Netflixnek. Szóval a már említett tenisz mellet a filmek, újabban pedig a sorozatok jelentik számomra a kikapcsolódást és a feltöltődést. Ezentúl pedig a másik nagy „szerelem” a sízés, ami bár jóesetben is csak évente néhányszor adatik meg, de alig ér véget az aktuális szezon, már azt tervezzük, hogy mikor és hol fogunk jövőre síelni. Nincs, ami jobban fel tudna tölteni, mint a napsütötte, havas lejtők és a hütték gyöngyöző sörös kriglijei.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek