Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Virtuális tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be, ebben a részben Stremeny Gábor üzletfejlesztési igazgató és master tréner kollégánkat ismerhetitek meg!

  Mivel foglalkozol a cégnél?

  Hagyományos értelemben a Develor értékesítési csapatát vezetem. Ugyanakkor ez nagyon más tartalmú, mint amit általában az értékesítésről gondolnak a kívülállók. A csapatom feladata, hogy az ügyfelek kihívásait megismerve testreszabott fejlesztési folyamatokat építsen fel, kezelje a partnerek bizonytalanságát és biztosítsa a Develor módszertanok működési terepét.

  Mi szeretsz a leginkább a Develorban?

  Amíg nem értem ide, kilógtam minden sorból. Hiába dolgoztam jó cégeknél, vagy lassú volt számomra a tempó, vagy unalmas a tevékenység, vagy nagyon formális a légkör, és még sorolhatnám. A Develor számomra egy szemléletmód! A hétköznapjaink sokszor küzdelmesek, nem mentesek a vitáktól, a felszínre törő érzelmektől és a tévedésektől. Ugyanakkor egymást inspirálva, a hibáinkat feldolgozva haladunk egy nagyon szerethető vízió irányába. Jó és fontos dolgokat teszünk!

  Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?

  A mi szakmánk természetes része a verseny. Egy-egy tender kapcsán az igények megértésén, a testreszabott ajánlat kialakításán és bemutatásán több ember, több napon át dolgozik. Az esetek egy részében a befektetett energia ellenére nem minket választ a megbízó. Ilyenkor megpróbáljuk megérteni, hol hibáztunk, mit kell másképp csinálnunk a jövőben. A szomorú pillanatok azok, amikor nem tudjuk meg a kudarc okát. Vagy tudjuk, de nem értjük a döntés alakulását. Ha nem nyerünk, és még a tanulságig sem jutunk el, az elfecsérelt energia, amire nincs időnk.

  Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél?

  Számtalanszor tapasztalom, hogy a munkánk hozzájárul mások boldogulásához. Egy-egy megbízásunk eredményeként egész munkahelyi közösségek lesznek sikeresebbek. Vagy van olyan is, hogy az egyén szintjén érünk el komoly változásokat.

  Gyakori, hogy a programokat követően odalép valaki hozzám, vagy ír egy üzenetet, amiben megköszöni, hogy olyan úton vezettem végig, amire magától biztosan nem mert volna rálépni. De olyan is van, amikor vitathatatlan eredményeket elérő cégvezetők kérnek tanácsot a jövőbeli terveik humán és szervezeti vonatkozású lépéseihez. Ilyenkor úgy érzem, megéri ezt a nehéz, de gyönyörű pályát járni!

  Mivel töltöd a szabadidődet?

  Nyughatatlan vagyok, sok mindent kipróbáltam, de csak egy-két dolog velem maradt. Imádok építeni, van ipari gépekkel felszerelt asztalos műhelyem, és például beton dizájnnal is kísérletezem. Budapesthez közel, a Duna mentén élek. Így járom a vizet, sokat sétálok és bringázok. A helyi közösség építésében is megtaláltam a helyem. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy élhető, szerethető és összetartó közösség legyünk.

  Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?

  Gyerekkorom óta kisebb-nagyobb intenzitással tanulok gitározni. Engem a zene mindenen átvisz, feltölt, elvarázsol. A házam pincéjében építettem egy stúdiót, ami alkalmas felvételek készítésére, valamint zenekari próbákra. És mondhatom, hogy nagyon jó a kihasználtsága. Esténként, hétvégéken ott megtaláltok!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek