Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Virtuális tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Virtuális tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat👨‍💼👩‍💼 mutatjuk be, ebben a részben ✨Pintér Virág✨ tanácsadót ismerhetitek meg❗

  Mivel foglalkozol a cégnél?
  ❗Tanácsadóként dolgozom, elsősorban az egyéni, csoportos és szervezeti szintű diagnosztikai megoldások szakértője vagyok.

  Mi szeretsz a leginkább a Develorban?
  ❗Hiszem, hogy a fejlődés az egyik legfontosabb érték, ez vezetett a pedagógusi pályára és a Develorhoz is. Nap mint nap megerősít, hogy kollégáim hasonló értékrenddel rendelkeznek és ügyfeleinket, programjaink résztvevőit támogathatom a fejlődés útján, gyakran nemzetközi szinten együttműködve. Minden projekt inspirál és feltölt, mert hihetetlenül jó ennek a részese lenni, ezáltal pedig én is fejlődhetek szakmailag és emberileg is.

  Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?
  ❗A munkám természetéből adódóan inkább a fejlesztési folyamatok elejére van rálátásom, ott tudok értéket teremteni. Ebből adódóan a pozitív eredményeket és a változást csak közvetve látom, ritkán adódik lehetőség ebbe jobban bevonódni. Szerencsére ügyfeleinktől és kollégáimtól is gyakran kapok visszajelzést a közösen elért eredményekről, ez csökkenti a hiányérzetet.

  Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél?
  ❗Az elmúlt 14 évből rengeteg élményt és emléket gyűjtöttem. Többször előfordult, hogy kollégáimmal kilátástalannak tűnő helyzeteket tudtunk megoldani és sikerré formálni. Valószínűleg azt sem fogom elfelejteni, amikor egy csapatépítésen szakmai vezetőnket Superman jelmezben, egyik karját előre emelve lengettük a magasföldszint erkélyéről egy biztosító kötélen, vagy azt, amikor férfi kollégáim lila tütü szoknyában táncolták a Hattyúk tavát egy nemzetközi rendezvényen. Ha mégis egy pillanatot kell kiemelnem, akkor az az első közös csapatépítés, amin részt vettem. Még csak egy hónapja dolgoztam itt, emiatt a bizalmi dőlés gyakorlat feladta nekem a leckét, de a többiek segítettek ezen túllendülni. Ezután egy kötél segítségével kialakítottuk az elköteleződés körét és mindenki kapott egy részt a kötélből. Ez a kötéldarab ma is az irodai asztalomon van és jelzi, hogy – ha mindkét fél dolgozik rajta – az elköteleződés még ennyi idő elteltével is fenntartható.

  Mivel töltöd a szabadidődet?
  ❗Jellemzően olyan tevékenységekkel, amelyek közben alkothatok és kiélhetem a kreativitásom. Rengeteg tanfolyamon vettem már részt a barista kurzustól a sajt- vagy szappankészítő tanfolyamig. Az utóbbi években a varrás határozza meg a szabadidőmet, a fürdőruhától a táskákig mindent szívesen készítek. Ez a hobbi nem csak kikapcsol, de másoknak is örömet tudok vele szerezni és a Covid időszak alatt segített megőrizni a lelki egészségem is.

  Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?
  ❗A rendszeres mozgásra nagyon odafigyelek, hetente háromszor biztosan megtalálható vagyok a helyi uszoda aquafitness óráin a kedvenc edzőimnél. Ezen kívül nagyon szeretek utazni, leginkább az Atlanti-óceán túlpartja vonz. Hálás vagyok, hogy már többször is sikerült oda eljutnom, szebbnél szebb tájakat fedezhettem fel a nyugati és a keleti parton egyaránt. Szerencsésnek érzem magam, amiért élőben láthattam a számítógépes háttérképekről ismerős Horseshoe Bend-et vagy az Antilop-kanyont és még a kedvenc rock együttesem koncertjén is részt vehettem.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek