Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat👨‍💼👩‍💼 mutatjuk be, ebben a részben ✨ Mucsi Róbert ✨ trénert ismerhetitek meg❗

  Mivel foglalkozol a cégnél?
  ❗Tréner vagyok, fejlesztési programokban veszek részt. Azon dolgozom, hogy a résztvevők könnyebben megértsék az emberi működést és ezáltal hatékonyabbá váljanak munkájukban, és szerencsés esetben magánéletükben is.

  Mit szeretsz a leginkább a Develorban?
  ❗A változatosságot. Nincs két teljesen egyforma klisé, amire a tréningeket rá lehetne húzni, annak ellenére, hogy jól megalkotott modulokkal dolgozunk. Esetünkben is, mint a való életben, sok változóval és kevés állandósággal találjuk szembe magunkat a tréningek során.

  Szeretem még azt a fajta rugalmasságot és tréneri szabadságot, amit eddigi munkáim során nem tapasztaltam. Azért a sok változó mellett szükséges, hogy legyen valami megingathatatlan, valami állandó. Ez pedig az önzetlen segítőkészség. Bármely kollegától kérdezhetek és biztos lehetek benne, hogy használható, értékes választ fogok kapni.
   
  Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?
  ❗Az adminisztrációt, bár nem számottevő, de aki már megégette magát, az a hamutól is ódzkodik.
   
  Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél?
  ❗Sok emlékezetes élményem van, és ezt is szeretem a Develorban. Egy vezetőképzés alkalmával az egyik résztvevő két kisgyermekkel érkezett, és azonnal nekem szegezte a kérdést, hogy maradhatnak-e a gyerekek, ellenkező esetben haza kell menniük és nem tud maradni.

  Gyakorló apukaként átérezve a szorult helyzetet és a terem tágassága miatt is, megegyeztünk, ha nem zavarják a tréninget és ha a többi résztvevő is beleegyezik, a srácok maradhatnak. Talán elárulhatom, hogy az első tréningek egyikét tartottam, szóval bőven volt bennem izgalom (ennyi változót akkor nem akartam). Az egésznapos tréning lement, a srácok példaértékű módon csendben voltak, valóban nem zavartak senkit, rajzoltak, színeztek, mesét néztek. Persze a nap végére már kezdett elfogyni a türelmük és az utolsó feladatnál, amikor egyébként kiscsoportos feladatot kaptak a résztvevők, és flipchart papíron kellett rögzíteni a megoldásaikat, a srácok megkérdezték, hogy rajzolhatnak-e a szabadon maradt táblára. Bólintottam, hogy mehet. Gyönyörű rajzot készítettek és mindenkinek tetszett a nagy mű. Apuka megköszönte a segítséget és boldogan mentek haza.

  A kétnapos tréning második napján már csak egyedül jött apuka, de azzal a kéréssel, hogy a kisfilmet, amit levetítettem, megkaphatja-e? Ugyanis a gyerekeknek annyira tetszett, hogy szeretnék bevinni a tanárnőnek és az osztálytársaknak megmutatni, mert hasznosnak és tanulságosnak találták.
   
  Mivel töltöd a szabadidődet?
  ❗Ha családdal vagy barátokkal vagyok, akkor az bárhol és bármilyen tevékenység lehet, mindenevő vagyok. Lehet a természetben kirándulás, vagy urbánus környezetben akár egy jó társasjáték. Egy éve lepett meg a párom egy rövidszőrű magyar vizslával, ami gyerekkori álmom volt. Azóta a kutyus nagyban meghatározza, hogy mivel töltjük a szabadidőt. Ha tehetem, minden reggel és délután a közeli erdőbe megyünk sétálni és gyakorolni, hogy frissen tartsa az ösztöneit és fejlesszem a képességeit. A „kutyázás” új barátságokat is hozott, így az egységnyi időt optimálisan tudom kihasználni.
   
  Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?
  ❗Sok mindenből ki tudom venni a jót. Feltölt egy jól sikerült tréning, egy jó visszajelzés. De feltöltődést jelent egy izgalmas könyv olvasása is. A természet szeretete és a lőpor szaga már gyermekkoromban belém ivódott. És a mai napig könnyen vagyok csábítható, ha bakancsot kell húzni. A természetben való barangolás, a friss levegőn való séta – utóbbi időben kutyával -, és közben olvasva a természetet, jó mód arra, hogy kitisztítsam a gondolataimat.

  Ha fokozni akarom az érzést – és erre sajnos kevesebb időm van – akkor a lőtérre megyek. A koronglőtéren jószerivel megszűnik a külvilág. Ha eltekintünk a veszélyes sporteszköztől – a hangos lövéstől, erőteljes visszarúgástól -, és kellő fegyelmezettséggel kezeljük, hajtjuk végre a lövés mozdulatsorát, egy rendkívül könnyed és harmonikus sportról beszélünk. Ami persze komoly koncentrációt kíván, mégis, egy eredményes találat óriási eufóriával párosul. Aki még nem próbálta a lövészetet, annak jószívvel tudom ajánlani! Akár a stressz levezetésére is rendkívül hatásos, természetesen kizárólag lőtéren, lő-oktató mellett! Mindenesetre, ha lőtér nincs is a közelben, egy nehéz nap után az erdei séta is jótékonyan hat az emberre.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek