Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be. Most Kocsmáros Mihály tréner kollégánkat ismerhetitek meg!

  Mivel foglalkozol a cégnél?

  ❗Röviden azt mondhatom, hogy tréningeket, coachingokat, fejlesztési programokat tervezek és valósítok meg. Bővebben úgy fogalmazhatom meg, hogy segítek az embereknek abban, hogy közelebb kerüljenek az álmaikhoz, hogy sikeresebbek legyenek a munkájukban/magánéletükben. Támogatást nyújtok nekik ahhoz, hogy könnyebben eligazodjanak a munkahelyi emberi kapcsolataikban. Eszközöket adok a kezükbe ahhoz, hogy kezelni tudják a nehéz, konfliktusos helyzeteiket. Vezetőként pedig hogyan viszonyuljanak a munkatársaikhoz, hogyan segítsék és motiválják őket.

  kocsmáros mihály senior tréner kolléga a Develor csapatában.

  Mit szeretsz a leginkább a Develorban?

  ❗Két tényezőt emelnék ki. Egyrészt nagy szabadságom van a fejlesztési programok összeállításában és végrehajtásában, másrészt, ha segítségre van szükségem, akkor jó néhány profi kollégám támogatására számíthatok. Persze, ha kikérik az én véleményemet, annak is örülök.

  Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?

  ❗Régebben a pajzsuk mögé húzódó és vaktában lövöldöző tréningrésztvevők jelentették a kihívást. Szerencsére ma már lényegesen kevesebb ilyen esettel találkozom. Köszönhető ez annak is, hogy mi a Develornál egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a képzési programjaink előkészítésére, igy már előre kiderül a résztvevők számára, hogy segítséget nyújtunk és nem értékeljük, főleg nem bíráljuk őket. Ez többnyire már az első perctől garantálja a jó légkört. Ha néha mégsem így van, akkor tisztázzuk a félreértéseket. A technikai, szervezési feladatokat a munkám részének tekintem.

  Mi Kocsmáros Mihály legemlékezetesebb pillanata a cégnél?

  ❗Közel járok az 1500 tréningnaphoz, mégis szinte úgy érzem, hogy mindegyikre egyformán emlékszem. Persze ez nem igaz, van néhány eset, amelyik igazán mély nyomot hagyott bennem. Az egyik ilyen eset, amikor az ország egyik műszakilag legnagyobb kockázattal bíró, mondhatni a legveszélyesebb vállalatánál tartottam Biztonságtudatos Vezetés tréninget a felső vezetőknek. Amikor az egyik, a kollégái között igen nagy tiszteletnek örvendő vezetőt megkérdeztem, hogy miből derül majd ki, hogy elégedett volt a programmal, röviden és kimérten azt válaszolta: „abból, hogy akkor még mindig itt leszek”. A többiek bőszen helyeseltek, hogy „igen, a doktor úr, ha nem elégedett – és ez gyakran előfordul –, csak az első szünetig marad”. A doktor úr aztán ott volt a tréning végéig, sőt a következő tréningemre is eljött.

  Mivel töltöd a szabadidődet?

  ❗A labdajátékok ma is lekötnek, igaz már csak nézőként. A sí felszerelésem is megvan még! Az Országos Kéktúra vonalát már végig gyalogoltuk a barátaimmal, most már a Dél-dunántúli szakaszon járunk. Az olvasás örök szerelem marad, párhuzamosan több könyvet is olvasok. Barátainkkal havonta pókerezünk, de nem pénzre.

  Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?

  ❗Wellness „függő” vagyok több mint három évtizede. Ha csak tehetem, akkor hetente szaunázom. A napi szintű „felüdülésemet” a kihagyhatatlan meditációs gyakorlat (TM) biztosítja.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek