Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be! Ebben a részben Horváth Eszter Relationship Managert ismerhetitek meg!

  ❓Mivel foglalkozol a cégnél?

  ❗Relationship managerként dolgozom, a munkakörömben az értékesítési tevékenység háttértámogatását és ügyfélkezelési feladatokat látok el.
  Szorosan együttműködöm a cégnél az értékesítőkkel, valamint a trénerekkel, tanácsadókkal, és ugyanígy napi kapcsolatban vagyok az ügyfelekkel is. A munkám során lehetőségem van az általunk adott ajánlat elfogadásától a megvalósítást követő projektzárásig kísérni a folyamatot, és annak több pontján biztosítani az adminisztratív és pénzügyi háttértámogatást.

  Horváth Eszter Relationship Manager kolléga a Develor Hungary csapatban.

  ❓Mi szeretsz a leginkább a Develorban?

  ❗Nagyon régóta dolgozom már a Develornál, és az eltelt idő alatt számomra fontos emberi kapcsolatokra tettem szert. A hasonló gondolkodású és értékrendű kollégák közelsége folyamatosan feltölt, motivál. Emberileg, szakmailag inspiráló közegben mozgok, és ezen a koronavírus járvány okozta fizikai távolság sem változtatott. Jó érzés egy folyamatosan fejlődő, bővülő nemzetközi csapat tagjának lenni, és tudni, hogy az én munkám is számít. Szeretem amit csinálok, és meggyőződésem, hogy a magas szintű háttértámogatás valódi értéket képvisel.

  ❓Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?

  ❗Az elmúlt 2 év ügyfél és szolgáltatói oldalról is megviselt mindannyiunkat. Talán emiatt is, a legnagyobb odafigyelés mellett is adódhatnak olyan kényes helyzetek, félreértések, melyek rendezése néha „több emberes” feladat. Mivel az ügyfelek elégedettségének megteremtése nagyon fontos számomra, kihívásként tekintek a nehezebb helyzetekre is, és úgy gondolom, hogy a megfelelő szakmai felkészültség mellett az empátia és a humor minden nehézségen átsegít.

  ❓Mi Horváth Eszter leginkább emlékezetes pillanata a cégnél?

  ❗A Develornál töltött évek során nemcsak a kollégákkal, de az ügyfelek egy részével is szinte baráti viszony alakult ki. Ennek köszönhetően a szakmai együttműködés keretein túl is előfordul, hogy megismerjük egymás baráti, családi viszonyait. Az egyik legkedvesebb emlékeim közé tartozik, amikor egy nagyvállalat HR és képzési részlegét vezető hölgy már a cégeink közötti együttműködés befejezése után is megkeresett amikor az unokái megszülettek, és boldogan mesélt családjuk bővüléséről.

  ❓Mivel töltöd a szabadidődet?

  ❗Nagyon szívesen túrázom, kirándulok a családommal, a természet közelsége igazi feltöltődés számomra. Nemrég egy négylábúval is bővült a családunk, azóta már tudom, hogy egy csivava még minden háztartásban elfér.

  ❓Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?

  ❗Amikor a körülmények engedik szívesen járok moziba, különösen kedvelem a skandináv krimi feldolgozásokat,valamint a kém és akciófilmeket 🙂 Kikapcsol az olvasás, az általam kedvelt podcastok, zenék hallgatása, de fánk sütés vagy a nappalink átrendezése közben is teljes flow-ba kerülök!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek