Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Virtuális tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Virtuális tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be, ebben a részben Béres Károly trénert ismerhetitek meg!

  ❓Mivel foglalkozol a cégnél?

  ❗Trénerként, coachként és tanácsadóként dolgozom most már több mint 5 éve. Fejlesztési folyamatokat tervezek és hajtok végre. Ezeket persze nem egyedül csinálom!

  ❓Mi szeretsz a leginkább a Develorban?

  ❗Leginkább azt, hogy itt azt csinálom, amit szeretek, és amiben hiszek. Emberekkel foglalkozom, embereket fejlesztek. Emellett szeretem a változatosságot, amit a sok ügyfél és a változatos tréning témakörök jelentenek. Szeretem az alkotói szabadságot, a közös gondolkodást a kollégáimmal. A folyamatos tanulást, fejlődést, az innovatív gondolatokat. A nemzetközi csapat elképesztő sokszínűségét. De talán mindennél jobban az EGYMÁSRA FIGYELÉST! Bármikor bárki segít a másiknak!

  Béres Károly tréner kollégánkat mutatjuk be a Develor csapatból.

  ❓Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?

  ❗Az adminisztrációt. És olyan jó, hogy évről évre kevesebb, illetve, hogy a rendszereink automatizáltak egyre jobban.

  ❓Mi Béres Károly leginkább emlékezetes pillanata a cégnél?

  ❗Hálistennek van belőle jócskán. Legemlékezetesebb? Kettőt mondanék, az egyik tréningekhez, a másik a Develor csapathoz kötődik. Létrehoztam egy tréninget reziliencia témában, és ezt bemutattam a Develor Train the Trainer (TTT) programon a nemzetközi csapat szakértőinek. A 2,5 napos program végén, ahol megismerték és kiptóbálták a tréninget, a visszajelzések során, az egyik legkritikusabb kollégánk azt mondta, itt nincs mit elvenni, és nincs mit hozzátenni, tökéletes! Na itt majdnem könnybe lábadt a szemem! A Develor nemzetközi TTT-éi mindig legendás élményt jelentenek. Szakmailag és emberileg is. Egyszer egy adott és ismeretlen zenei mixre kellett koreográfiát csinálni ott helyben. Mindig egy ember mutatta mit kell csinálni, a többieknek utánozni kellett a mozdulatokat. Fantasztikus volt a magyar-lengyel-szlovén-grúz-cseh-ománi koprodukció. Sírva röhögve néztük vissza a felvételt magunkról.

  ❓Mivel töltöd a szabadidődet?

  ❗Mindenevő vagyok. UTAZÁS. BALATON. Könyvek, kirándulás, sport, filmek, színház és a koncertek. Az utazás most háttérbe szorult, de minden földrész minden kultúrája vonz, és örülök, hogy sokat már személyesen megismerhettem. Lehet tenger, lehet hegyvidék! Hosszú még a lista. A Balaton az örök szerelem, amennyi időt lehet ott töltök, és „térítem” az embereket, hogy ha tehetik, akkor ők is több időt töltsenek el ott. Imádok olvasni, falom a könyveket, nagy kedvencek a történelmi krimik. A barátokkal rendszeresen kirándulunk, csodahelyek vannak kis hazánkban is. A sportot többet nézem, mint csinálom, de azért csinálom. Foci és amerikai foci a két legkedvesebb, de imádok fanatikusan szurkolni meccseken vagy a tv előtt is. A filmek, mint a könyvek, jöhet bármi,
  és bármilyen mennyiségben. És nagy szerelem a színház és a koncert, próbálok hetente eljutni egyikre vagy egy másikra. Ez utóbbiban egyre több a komolyzenei.

  ❓Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?

  ❗Nekem az igazi feltöltődés egyik legjobb formája a csend. Ha lehet egy gyönyörű helyen szemlélődni, észrevenni a legapróbb részleteket a látványban, látni és érezni. Benne lenni és megélni. Ezért is szeretem a Balatont. Nézed és érzed, hogy töltődsz.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek