Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Virtuális tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Néhány hete a kommunikációs kampányt indítottunk a vezetői készségek fejlesztésével kapcsolatban. A kampánnyal a DEVELOR néhány fontos kihívásra szeretné felhívni a figyelmet, amelyekkel a vezetők napjainkban szembesülnek, és segíteni szeretnénk ügyfeleinket abban, hogy sikeresebben kezeljék ezeket a kihívásokat.

  Egy fiktív személy, az Időutazó Vezetőnk, Tomi kér segítséget nehéz vezetői helyzetek megoldásában. Ha te vagy kollégáid szeretnétek csatlakozni ehhez a kalandos utazáshoz, jelentkezzetek az Időutazó Vezető weboldalán.

  Az első kihívás a kimerült csapatok problémájával foglalkozik

  Az első kihívásában megismerkedhetsz az Időutazó csapatával. Elmondja, hogy a csapata mennyire túlterhelt és kimerült, és milyen tüneteket figyelt meg az elmúlt hónapokban, amelyeket ajánlott megvizsgálnod.

  Diagnosztikai módszerek használata, reziliencia és jól bevált munkafolyamatok

  Az Időutazó vezető esettanulmányának elolvasása után a következő megállapításokat tehetjük:

  Égető kérdés: Fizikai és érzelmi kimerültség

  A vezetőnek több időt kell szánnia a kollégák fizikai és érzelmi kimerültségének és fáradtságának kezelésére, valamint ezek teljesítményre gyakorolt következményeire. A mellékelt dokumentumban megtalálod azokat a tüneteket, amelyeket ha a csapatodban észlelsz, hasonló problémára gyanakodhatsz.

   

  Ajánlás vezetők részére: Hallgasd meg kollégáidat!

  A kimerültség következtében az emberek jóval többet panaszkodnak. A vezetőnek ezeket a panaszokat (más tényezőkkel összefüggésben) beszélgetésre való felhívásként kell értelmeznie. A munkatársai segítséget kérnek. A támogatás első lépése, hogy aktívan figyel rájuk,  meghallgatja őket. Állj meg, tegyél fel kérdéseket, és adj teret a válaszoknak! További részletekért és tippekért töltsd le csatolt dokumentumot!

   

  Ajánlás a HR számára: Segíts a vezetőknek a fontos beszélgetésekben!

  A HR nagyon fontos szerepet játszhat ennek a kihívásnak a megoldásában. A vezetők segítségére lehetnek ezekben a helyzetekben, tippeket, útmutatást adhatnak a megbeszélés hatékony lebonyolításához, vagy ha szükséges, részt is vehetnek benne. Emellett a szükséges diagnosztikai vagy fejlesztési megoldásokat is biztosítaniuk kell a csapat számára – legyen az egy rendszeres pulse-ellenőrzés a helyzet szemmel tartására, egy képzés a rezilienciáról vagy a hibrid/távmunka hatékonyságáról, vagy – ha szükséges – egy szisztematikus vezetői fejlesztési program.

   

  Mit tegyünk, ha gyengül a csapatszellem?

  Az Időutazó Vezető következő vezetői kihívása a csapat lendületvesztésével és a csapatszellem gyengülésével fog foglalkozni. További részleteket az Időutazó Vezető oldalán találsz. Ha megadod az e-mail címedet, megkapod a kihívást és a hozzá kapcsolódó megoldásokat, és csatlakozhatsz ehhez a játékos tanulási folyamathoz.

  Ha jelenleg hasonló kihívásokkal szembesülsz csapatodban és/vagy cégednél, írj nekünk az itt található kapcsolatfelvételi űrlapon.

  Töltsd le a kihívás megoldását PDF formátumban!

  Hagyd meg e-mailes elérhetőséged alább: ezzel automatikusan csatlakozol az Időutazó Vezető levelezőlistához, és letöltheted a teljes megoldást PDF formátumban.