Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

   

   

  „Amire a leginkább büszke vagyok a 2020. szeptemberében indult fiókvezetői program kapcsán, az a BÁTORSÁGUNK.”- mondta Dér-Kisvarga Hajna az Erste Bank Hungary Képzési- és szervezetfejlesztési vezetője a prezentációja végén. Hajna vendégelőadóként osztotta meg tapasztalatait a “Vezetőfejlesztés legjobb gyakorlatai” címet viselő Develor Café webinaron.

   

   

  De mit is jelent ez a szó az ő olvasatában? A pandémia “második hullámának” kapujában, a digitális transzformáció közepén és az év végi hajrá előtt sok okot találhattak volna arra, hogy elhalasszák ezt a képzést – fejtette ki Hajna. De nem tették! Bátran vállalták a rizikót, hogy online tréningek formájában támogatást nyújtsanak a nehézségeknek leginkább kitett vezetői csapatnak, a fiókvezetőknek. 96 vezető részvételével egy 6 modulból álló, értékesítés management fókuszú folyamatot indítottunk el 2020. augusztusában. A tartalom kialakítását több alkalmas workshop előzte meg, ahol a régióvezetők, támogatók, és néhány fiókvezető bevonásával gyűjtöttünk információt arról, hogy hol tart most a csapat és hová szeretne eljutni. Az ennek következtében kialakított, testreszabott képzési tematikát Hajna a fejlesztési projekt egyik sikertényezőjének nevezte. 

   

  Amikor elindultunk az első csoportokkal az Erste Bank igényei alapján kialakított képzési folyamatban, a kezdeti IT nehézségek után számos pozitív megerősítést kaptunk a résztvevőktől arra vonatkozóan, hogy ez a képzés valóban róluk és nekik szól. A 3. alkalom után visszajeleztük a vezetőségnek a tapasztalatainkat, felhívtuk a figyelmüket a nehézségekre. A vezetői támogatás következtében a továbbiakban még hatékonyabban folytathattuk a közös munkát. Bár a fiókvezetőknek nehéz volt minden alkalommal megteremteni az ideális részvételi körülményeket, egyre jobban várták a következő időpontot – pedig nem kíméltük őket, hiszen a tréningek között különböző kihívásokat kellett teljesíteniük egy online felületen, mely a tudás elmélyülését, a gyakorlatba történő beépülését támogatta. Ahhoz, hogy egy ilyen szervezetfejlesztési projekt sikeres legyen, több feltételnek kellett teljesülnie – emelte ki Hajna. Szerinte a legfontosabb az üzleti terület elköteleződése, a szponzoráció megteremtése. Ebben a projektben ez a feltétel maximálisan teljesült, hiszen mind az üzleti, mind a HR oldalról nagyon elkötelezett vezetőkkel dolgozhattunk együtt.

   

  Ugyanilyen fontos – elmondása szerint – a folyamatos kontroll, a résztvevők visszajelzéseinek, a trénerek tapasztalatainak, a vezetők meglátásainak monitorozása. Így hatékonyan és gyorsan be lehetett avatkozni, amennyiben arra szükség volt. Hajna egész idő alatt a folyamat “pulzusán tartotta az ujját”. Sokszor hétvégét, éjszakát nem kímélve tartotta a trénerekkel a kapcsolatot és adott választ halaszthatatlan kérdésekre.

   

  Véleményem szerint a sikerhez hozzájárult még két senior tréner kolléga is, Csirmaz Nándor és Zvara Szabolcs, akik rengeteget fáradoztak azon, hogy mind a megbízók, mind a résztvevők elégedettek legyenek a végeredménnyel. A hátországban tevékenykedő kolléganőnk, Horváth Eszter nevét is szeretném megemlíteni, aki biztosította, hogy minden a hatályos felnőttképzési törvény paragrafusainak megfelelően történjen. Nagy köszönet mindenkinek! Hajna professzionalizmusa, elkötelezettsége, lelkesedése egy percre sem hagyott alább az 5 hónap alatt. Ezért is zárult ilyen sikerrel a programsorozat, melynek utókövetését 2021-re tervezi a bank. 

   

  Farkas Zita
  Képzési és fejlesztési tanácsadó
  Develor Tanácsadó Zrt.

   

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek