Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Virtuális tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Személyes tréning

  AI mindset workshop

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  „Mi voltunk a legelkötelezettebbek”

   

  A Develor Café a “Vezetőfejlesztés legjobb gyakorlatai” című webináriumán ügyfeleinket kértük fel, hogy számoljanak be a saját cégük vezetőképzési tapasztalataikról.

  Dér-Kisvarga Hajna az Erste Bank Képzési és fejlesztési vezetője mellett Nagy Gábor, az Eventrend Group (többek között a Gundel, Spoon, New York Café, BRKLYN és különböző szállodák üzemeltetője) alapító partnere mesélt nekünk a hosszú évekre visszanyúló vezetőfejlesztési gyakorlatukról.  Gábor előadásában tulajdonosi szemszögből érthettük meg, hogy milyen előnyre tehet szert az, aki már az első perctől kezdve elkötelezetten alakítja ki a hosszútávú vezetőfejlesztési folyamatát.

   

  A változást általában egy felismerés indítja el – az Eventrend esetében a jól képzett munkaerő elvesztése volt az egyik legfájdalmasabb pont. Az alapító tagok határozottan megfogalmazták a jövőbeli célokat, amelyek között a két legfontosabb az elkötelezettség fejlesztése és a vezetők megtartása szerepelt. Hosszútávú karrierlehetőséget szerettek volna kínálni a munkatársaik számára és ehhez a tudásátadás legoptimálisabb formáját is meg kellett találniuk – mindezt úgy, hogy a külön egységek élére kinevezett vezetőik egymásra ne konkurenciaként tekintsenek, hanem igazi csapattársként.

   

  A célok megvoltak, már csak egy olyan cég kellett, ahol az elvárt vezetői rutinokat képesek a gyakorlatban is megtanítani a kollégáknak. A Develor nyerte meg az első  vezetőképzési pályázatot. A megelőlegezett bizalom szépen lassan mélyült el, a közös gondolkodás és munka során. Az Eventrend egyik fő kihívása az volt, hogy a legjobb szakemberekből választottak vezetőket, ők viszont még nem rendelkeztek a szükséges vezetői készségekkel. 2014-ben elindult a Tehetség Akadémia, ahol a vállalkozások vezetéséhez szükséges tudást és készségeket sajátították el a résztvevők. A képzést elméleti és gyakorlati vizsgával zárták. Az Eventrend a sikeres vizsgához kötötte a különböző vezetői pozíciók elnyerését. A felsővezetők számára a cég a tulajdonossá válás lehetőségét is biztosította, erősítve ezzel a hosszútávú elkötelezettséget és bizalmat.

   

  A befektetett munka meghozta a gyümölcsét, a fluktuáció jelentősen csökkent. Gábor kiemelte, hogy a Tehetség Akadémián már nemcsak a meglévő, hanem a jövő vezetőit is képzik. Hozzátette: míg korábban nehéz volt a megfelelő motivációt felkelteni, addig a mostani jelentkezők többségében már várják, hogy részt vehessenek az akadémiai képzéseken.

   

  Az elmúlt években három és félszeresére nőtt az Eventrend árbevétele. A közös képzés eredményeképp a vezetők között kialakult egy közös szakmai nyelvezet, így félszavakból is értik egymást. Gyorsan, jól és magabiztosan tudnak az éles helyzetekre reagálni. A jelenlegi pandémiás helyzetben is összezártak, megtartották vezetőiket és kulcsembereiket – ebben az időszakban lett a Gundel üzemeltetési joga is a cégé. Így jó kilátásokkal és egy felkészült csapattal várhatják az újraindulást.

   

  Visszatekintve, a Tehetség Akadémia létrehozásában a két tulajdonos volt a legelkötelezettebb – ők maguk is elvégezték a képzéseket. Együtt gondolkoztak és ötleteltek folyamatosan a Develor trénereivel. Gábor zárásképpen így összegezte mondandóját: „28 éves történetünk során vezetőink képzése volt a legjobban megtérülő befektetésünk”.

   

  Szabó Zsófia
  Képzési és fejlesztési tanácsadó
  Develor Tanácsadó Zrt.

   

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek