Close
 Close

Develor International

Show all contacts
Upcoming events
Magazine  

Found in Services & Solutions

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Contact Us

Minden reggel, amikor Aimee felébred, lenéz a lábára és kiválaszthatja, hogy a 12 pár műláb közül, melyiket szeretné aznap használni. Mindegyikkel máshogy érzi a talajt a lába alatt és öt féleképpen változtathatja a magasságát is, attól függően, hogy éppen milyen kedve van. Hölgyeket megszégyenítő módon sétál magas sarkúban és rekordokat ért el futásban és távolugrásban.

Aimee Mullins szárkapocscsont nélkül született, ezért egy évvel később amputálták lábait. A teljes életet élő modellkedéssel és színészkedéssel is foglalkozó sportolónőt korábban a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé.

„Talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy a bukások, krízisek, sikertelenségek ellenére – amelyek, mint általában mindenkit, engem is elértek – sikerült megőriznem a kíváncsiságomat. Ez visz tovább az életben, ettől nem választom a kényelmes megoldásokat, és ezért fejlődöm folyamatosan.” – mondta egyszer egy interjúban.

Aimee Mullins életének minden nehézsége ellenére a Growth Mindset mellett tette le a voksát.

Vallja, hogy egy művégtag már nem a veszteség pótlásának szükségességét jelképezi, hanem a jelképe is lehet viselőjének, hogy hatalmában áll megtenni bármit, amit akar, a saját keretein belül.

Ha érdekel, hogyan fejlesztheted Te is gondolkozásmódodat, akkor töltsd ki ezt az 5 perces angol nyelvű mini tesztet: 👉 www.develor.com/mindsettest 👈

Kezeld jól a hibrid megoldásokat

Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

Related articles